Tip: Podcasts!

(Below in English!)

Moikka moi! 🙂
Kuten aiemmassa postauksessa todettu, tämä blogi tulee keskittymään vahvasti vinkkeihin. On siis aika viikon vinkin! Nyt puhutaan podcasteista! Podcasteista on tullut todella suosittuja, enkä kyllä ihmettele miksi! Oon aina rakastanut radiota ja kuuntelenkin paljon useammin radiota kuin esimerkiksi Spotifyta – musta on niin hauska kuunnella juontajien turinoita, plus yleensä oma musiikkikavalkadi vähän laajenee, kun ei kuuntele vaan niitä omia lempparibiisejä repeatilla (joskus sekin on toki tarpeen ja ihanaa, ei siinä mitään!). Mutta viime aikoina suora radiolähetys on saanut kilpailijan Ainon elämässä, nimittäin podcastit! Podcastit on uskomattoman upea keksintö mun mielestä – samalla kun niitä kuuntelee voi touhuta kaikkea muuta, vaikka siivota!

Mun elämään podcastit ilmesty vasta tänä vuonna, ja mulla menee vähän kausittain niiden kanssa, mulla oli esimerkiksi kausi, kun en mitään muuta tehnytkään kuin kuunnellu niitä – viimeisenä ennen nukkumaanmenoa, ja heti aamulla herättyä päälle. Mutta nyt mulla on jostain syystä ollut pieni tauko podcastien kuuntelusta – on ollut niin paljon kaikkea muuta!

Podcasteja löytyy varmasti jokaiseen makuun, oma suosikkini on Mahadura & Özberkan, heitä voi kuunnella torstaisin Yle Puheelta klo 13:02, mutta kaikki jaksot löytyvät myös täältä. Mä oon niin myöhäisherännyt tähän heidän ohjelmaansa, että mulla on vielä yli puolet jaksoista kuuntelematta, mutta eipä se mitään, mikäs kiire tässä! 🙂 Tämänhetkinen suosikkijaksoni niistä mitkä olen kuunnellut on mitä luultavimmin “Euroopassa käydään 2000-luvun orjakauppaa – ketä kiinnostaa?”. Näistä asioista on tärkeä puhua, ja Mahadura & Özberkan tekee sen todella maanläheisesti.

Mitä podeja siellä kuunnellaan, vai viekö Spotify tai radio ultimaattisen voiton? P.S. Radiokanava jota kuuntelen 99,9% kun kuuntelen radiota on Yle X3M, se on jotenkin ihan täydellinen kanava mulle! Ainakin most of the time. Ja eipähän pääse ruotsi ihan täysin unohtumaan myöskään! Ainoa miinus on se, että olen pihalla kuin lumiukko suomenkielisestä musiikista! 😀

Ensi viikolla on uuden viikon vinkin vuoro, sen lisäksi jos vaan kerkeän niin blogiin ilmestyy jotain muutakin – stay tuned!

P.S. Ainosway löytyy myös Instagramista jos kiinnostaa seurailla mun seikkailuja Insta Storiesista, lisäksi kerron aina Instagramissa, kun uusi postaus on ulkona! Jihuu!

 

IMG_0366.jpg

Podcasts makes me happy, but why is this picture so huge? 😀

Hello again! It’s time for my tip of the week! This week my tip is: podcasts. I found podcasts only this year, but when I found them, I got totally hooked. Really, it was the last thing I was doing before going to sleep and the first thing in the morning. It’s because I found this super interesting pod that I really really like – unfortunately it’s in Finnish, but there are so many podcasts out there that for sure there are perfect ones for everyone! Podcasts are perfect for example when you’re cleaning, or when you’re taking a long bus or train ride. Basically whenever – it’s always a good time for a podcast. 🙂 I especially like the ones that I’m listening, because they are talking about important things. Things that really need to be talked about, for example human rights. And I especially like the way they discuss things. So I encourage you to have a look at different podcasts, maybe you get hooked too, or are you already? If you are, let me know your favourites!

Next week I will write new tip of the week – and if I have time I will probably write something else too, stay tuned!

P.S. You find Aino’s way also in Instagram if you want to follow my adventures in Insta Stories and also be up to date whenever I’m posting something here in the blog! Yay!

Have a great week, moi moi!! xx Aino

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *