Nautintoja

j896.jpg

Niin kuin nyt kaikessa juhlinnassa mulla nykyään, niin pääpaino on hyvässä ruuassa. Perinteisten grilliherkkujen, uusien perunoiden ja lätyn paiston lisäksi tänä vuonna tein pulled porkia ja sen seuraksi kesäisen version coleslaw-salaatista tuoreella uudella lehtikaalilla ja ite tehdyllä majoneesipohjaisella kastikkeella. Lopputulos oli HERKULLINEN! Täyteläisen jälkiruuan nektariineistä bongasin 500 Days of Autumn -blogista, kiitos! Jämäpäivän nachoille kaikkien aina niin ylistämän guacamoleni suhteet on opittu Meksikossa asumalla (: 

Toki aika perheen kanssa tulee heti ruuan jälkeen kakkosena 😀 Uskomattomasti leikkii yhdessä tuo sisaruspari; päivä päivältä paremmin tuon pienemmänkin vuorovaikutustaitojen (ja motoriikan) kehittyessä. Korvaamattomat energianlähteet! 

j564.jpg

Pienempi energianlähde pisti mut juoksulenkille rattaiden kanssa heti aamusta.. Mutta mikä olikaan loistavampaa kuin aamulenkki ihanassa tuoksuvassa raikkaudessa! Sitä tuskin muuten olis viitsinyt tehdä koko muun sakin vielä nukkuessa..

Ja kyllä keskikesä, yötön yö ja Suomen luonto on kaiken hehkutuksen arvoista, vaikka lämpötilat ei huimasti tänäkään vuonna kohonneet.

j2374.jpg

 

suhteet ystavat-ja-perhe mieli ruoka-ja-juoma
Kommentit (4)
 1.  nam noi ruuat 🙂 !

  1. ​Sano muuta 😛 Uus satsi tehtävä kunhan edelliset sulanu

 2. Ihania juhannuskuvia! 🙂
  Millä rattailla käyt juoksulenkillä? Onko teillä ihan jotkut juoksurattaat vai meetkö perusrattailla?

  1. Kiitos!(:
   Ihan perusrattaat tai itseasiassa sellaset kolmipyöräset usean vuoden käytössä olleet hökötykset, jotka vispaa muutenkin minne sattuu – käsitreeni taattu vieläpä hiekkatiellä ;D ei siis oo antaa mitään hyvää vinkkiä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *