Synttärikriiseilyä

Tuo pieni tirppana täyttää kohta vuoden! Selailin vanhaa blogiani esikoisen vauva-ajasta ja iski synttärikriisi. Esikoisen 1v synttärit muistutti ehkä ennemminkin häitä niin vierasmäärältään kuin menoltaankin. Oli Mariachi bandi soittamassa, ~120 vierasta, upea kakku, ihana puutarha, tarjoilijat hoitamassa ruoka- ja drinksupuolta… Bileet myös alkoi kirkollisin menoin ja päättyi aamu viiden hujakoilla.. Tosin samaan syssyyn juhlittiin synttärit ja ristiäiset, mikä selittää asiaa osaltaan (tai ei ;D). 

juhlinkit.jpg

 

Antaakohan kuopus mulle anteeksi, kun suunnitelmissa on vain lähisuvun (~ 8 hlöä) sunnuntaikaffet 🙁 Nyt tuli ekaa kertaa tämä sisarusten tasavertainen kohtelu -probleema esiin. Ite ainoona lapsena en oo aikasemmin oikein vielä tiedostanut, että tulevaisuudessa tämmöset saattaa aiheuttaa enemmänkin konflikteja. Nämä 1v synttärit ei onneksi ole vielä mikään katastrofi, vaikka tuo pieni Niña niin mahottoman älykäs onkin niin tuskin ihan tälle tasolle hänellä riittää asioiden pohtiminen.

käv2.jpg

Ainakaan ei mee synttärijärjestelyihin aikaa ja voidaan esim. harjoitella ahkerasti tepastelua, jos se sitten sujuisi jo 1-vuotispäivänä ihan yksikseen 😉 Haha, olen aikalailla jo kuukauden ollut varma, että huomenna tuo typy jo kävelee. Mutta ei, ihan liian pelottavaa on. Reilu kuukausi sitten Niña seisoi ekan kerran ilman tukea ja muutamia haparoivia askelia on ottanut sen jälkeen päivittäin, mutta pelko ja parku iskee viimeistään kolmannella askeleella ja typy laskeutuu peffalteen äkkiä, ettei vaan ehdi kaatua.

 

käv.jpg

 

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan lapset
Kommentit (1)
  1. Riinuska S.
    10.7.2015, 11:09

    Ei hitsit, kun on ollut erilaiset 1v synttärit ja ristiäiset, kun täällä! Oikean ylänurkan blogikuvaustasi vähän enemmän ymmärrän, aina kun kirjoitat jotakin Meksikosta 😉 Mielenkiintoista lukea eroja!

    Onnea Niñalle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *