Tutkimusmatkoja

Itsetuntemuksesta puhutaan paljon. Kun tuntee itsensä, tietää mistä on tulossa ja minne menossa. Omat haasteensa ja vahvuutensa.

Mutta kuinka hyvin tunnet itsesi seksuaalisesti? Oletko koskaan kokeillut jotain, mitä ei aiemmin olisi tullut mieleenkään? Oletko miettinyt, mistä pidät, mistä et, mitä tahtoisit kokeilla? Osaatko sanoa, mistä nautit, mikä on se sun juttu?

Vuosi sitten en olisi osannut. Olin monella lailla hukassa ja lukossa. Uudenvuodenpäivänä päätin, että nyt se loppuu. Tästä alkaa tutkimusmatka omaan seksuaalisuuteen. Ja sitten mentiin.

Olen oppinut valtavasti. Nyt osaan sanoa, mistä pidän, mistä kiihotun ja ennenkaikkea olen oppinut, kuinka saan orgasmin. Se on ollut aika mahtavaa ja vapauttanut paljon padottua energiaa, tehnyt tilaa uudelle. Olen oppinut myös, että nämä ovat asioita, joista ei juuri puhuta. Pitäisi kyllä. Ja se on yksi syy, miksi tämä blogi on olemassa.

Olen oppinut, että seksi on ennenkaikkea henkistä kemiaa, sitä, että mielet toimivat yhteen, keho kyllä seuraa perässä. Luottamus on tässäkin avainasemassa. Jos jännittää tai pelottaa, ei mistään tule mitään. Olen päässyt kokemaan juuri niitä asioita, joita en osannut edes ajatella saati kaivata. Ja sitäkautta löytänyt ison puuttuvan palan itseäni. Esimerkiksi fistaus kuulosti aiemmin jo sanana sellaiselta, että mielummin juoksisin vähän hiton lujaa karkuun, kun kokeilisin. En enää. Sama koskee erilaisia hieromasauvoja. Ne tuntuivat lähinnävitsiltä, joltain, mille voi vähän naureskella, eihän sellaisia kukaan käytä, eihän niistä ole mihinkään. Vähänpä tiesin.

Ainoa mikä vähän harmittaa, on se, että tämä tapahtui vasta nyt. Mutta parempi myöhemminkin, kun ei koskaan.

Tästä vuodesta tulee vielä parempi, koska nyt voin ja osaan soveltaa oppimaani. Kun kaikki ovet ovat auki, niistä on vain kuljettava.

IMG_20150526_091526.jpg

 

Kommentit (8)
 1. Luen usein juurikin kirjoittamasi tapaista tekstiä naisen suusta. En tiedä onko miehillä asia tabu, vai ”oppivatko” kaikki miehet jo varhaisteineinä hakkaamaan tappia ja hieromaan terskaansa. Olen seurustellu naisten kanssa, jotka ovat kolmekymppisinä olleet vasta ”puhkeamassa kukkaan” ja saaneet tällöin vasta ensimmäiset kunnon orgasminsa.

  Minusta naisten seksuaalisuudesta pitäisi puhua, mutta niin, ettei se tunnu iltapäivälehtien tyrkyttämiseltä. Seksi on kivaa, kun se on kivaa.

  1. Kuulostaa kovin tutulta. Syitä on varmasti yhtä monta, kun naisiakin. Osaa syistä on pohdittu blogin aiemmissa teksteissä. Yksi syy on varmasti äitimyytti ja koko madonna/huora- kuvio, yksi se, että pojille ja miehille seksi, seksuaalisuuden ja halun näyttäminen on ollut sallitumpaa, kuin naisille.

   Seksi todellakin on kivaa. Tai sitten tosikivaa.

 2. Mulla on tosi tyhmä kysymys liittyen fistaukseen: miten se mahtuu sinne? Siis oikeesti!! Olen joskus kokeillut (siis en keskenäni haha), ei onnaa… 🙁 

  Muuten tunnistan itseni tuosta tekstistä ihan täysin. Hieno homma! 🙂 

  1. Sormi kerrallaan 🙂 Käden on hyvä olla ankannokkamaisessa asennossa, niin, että peukalo on kämmentä vasten. Liukuvoiteesta on apua, myös käsine voi olla hyvä, jos pelkää, että kynnet satuttavat, vaikka ne olisivat lyhyetkin. Ja rentous ja huumori auttaa aina.

   1. No noin sitä ollaan just kokeiltukin, rystysistä ottaa aina kiinni. Taidan deittailla joitain ihme Shrek-nyrkkejä sitten (tuskin se rentoudesta tai huumorista on kiinni haha). :’D 

    1. Pakko kyllä myöntää, etten ole ihan varma, onko rannetta myöten minullakaan onnistunut 😀 Mutta vähän rystysiä pidemmälle kuitenkin. Onko tää niitä juttuja, jossa hipasusta ei oteta, vai lasketaanko kaikki?

     1. Kaikki lasketaan!!! 😉 

      1. Hyvä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *