Ladataan...
Aivan hyvä blogi

Rumuutta päiväänne tulee tässä, ruman ruokakuvan muodossa:

Mitä: Tammerfest-perjantain jälkeinen aamu, kun pidimme brunssia mun luona. Liian paljon ihmisiä pöydän ääreen, joten oltiin trendikkäitä ja vietettiin sisäpiknikiä. Tässä kohtaa olin ilmeisesti ahneuttani jo syönyt kaiken muun lautasellani olleen paitsi nämä prinssinakit. (Esim. croissantit on selkeästi nautittu, huomatkaa murut piknik-alustan virkaa toimittaneella päiväpeitolla.) 

Arvosana maulle: Prinssinakit oli ystäväni itse leikannut, viillellyt ja paistanut, ja olivat kyllä oikein makoisia! 5/5

 

Sarjan aiemmat postaukset voi lukea täältä.

Ladataan...
Aivan hyvä blogi

Maanantai ja rumaa ruokakuvaa pukkaa! 

Mitä: Cheekin Valot sammuu -keikan jälkeen painelimme Hesburgeriin täyttämään vatsamme ravinteikkaalla pikaruualla, ja siinä varmaan puoli tunti jonottaessamme bongasin tämän kaunokaisen yhdeltä pöydältä. Suureksi osaksi järsitty hampparipihvi ja tomaatti, lisukkeina hieman salaattia ja siivu sämpylää. Annos oli aseteltu pöydälle lähes taiteellisesti.

Arvosana maulle: Sattuneista syistä en lähtenyt tätä kaunokaista maistelemaan. 

 

Hyvää ruokahalua kaikille! Aiemmat rumat ruokakuvat löytyvät täältä.

Ladataan...
Aivan hyvä blogi

Se on taas maanantai, joten on tämän viikon ruman ruokakuvan aika! Se tulee tässä, olkaapa hyvät: 

 

Mitä: Majoneesipitsaa Qstock-lauantain jälkeen Oulussa noin kello kahdelta yöllä. Nautittu suoraan laatikostaan, kuvan muistin ottaa kun olin saanut pahimman nälän tyydytettyä. (Majoneesi)pitsa, tai känkky kuten paikalliset kutsuvat, on mun suurinta herkkua, jotain mitä on pakko saada jokaisella Oulun-reissulla. 

Arvosana maulle: Luonnollisesti ihan 6/5.

 

Ensimmäisen osan mestarillista postaussarjaani voi lukea täältä

Pages