The Good Fight palaa yli vuoden jälkeen – Mandy Patinkin tulee täyttämään Delroy Lindon jättämän tyhjiön

Yli vuoden odotus päättyy juhannusaattona, kun kriitikoiden ylistämä The Good Fight palaa uusin, viidennen kauden jaksoin 25.6. Suomessa sarjan koti on HBO Nordic, jonne uudet jaksot tipahtavat heti Jenkki-ensiesityksensä jälkeen.

Koronapandemia keskeytti tämän(kin) sarjan edellisen kauden, ja kolme viimeistä jaksoa jäivät kuvaamatta. Neljännen kauden piti olla viimeinen sekä Cush Jumbon näyttelemälle Lucca Quinnille että Delroy Lindon näyttelemälle Adrian Bosemanille, mutta näyttelijät palaavat saattamaan loppuun hahmojensa tarinan tähän vitoskauden alkuun.

Poistuvien hahmojen tilalle tulee uusia: Charmaine Bingwa esittää juristi Carmen Moyoa ja muun muassa Isänmaan puolesta -sarjasta tuttu Mandy Patinkin esittää Hal Wackner -nimistä maallikkoa, joka päättää avata oman tuomioistuimen kaupan perälle.

The Good Fight on aiemmilla kausillaan käsitellyt runsaasti ajankohtaisia aiheita, kuten alt-right- ja me too -liikkeitä, kuten myös Jeffrey Epsteinin tapausta ja Donald Trumpia. Viidennellä kaudella selvitellään, voiko päähenkilö Diane Lockhart (Christine Baranski) valkoisena naisena johtaa afro-amerikkalaista lakitoimistoa yhdessä osakas Liz Reddickin (Audra McDonald) kanssa, kun Lucca Quinnin ja Adrian Bosemanin hahmot tosiaan lähtevät ja firman valtasuhteet muuttuvat.

Nähtäväksi jää sekin, otetaanko koronaa osaksi sarjaa. Trailerin perusteella luvassa on laadukasta… sekoilua?

Kuva: Paramount+

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *