Muruselleni

Viime viikko oli parisuhdeviikko, ja meidän molempien oli tarkoitus kirjoittaa rakkauskirjeet toisillemme. En ehtinyt tehdä omaani alkua pidemmälle, koska elämää tapahtui. Pesukone meni rikki. Lapset sairastivat eri tauteja niin, että niitä ripoteltiin eri huoneisiin nukkumaan, jotta eivät tartuttaisi toisiaan, jotta pääsisivät toisiinkin koteihinsa sovitusti. Vauvaa hoidettiin siinä sivussa, pyykkivuorten kasaantuessa.

Silti joka päivä tsempattiin toisiamme, pysähdyttiin katsomaan silmiin ja sanomaan, että rakastetaan. Todettiin, ettei tehtäisi tätä kenenkään muun kanssa mieluummin. Ettei tämä voisi olla tämän parempaa. Kipeiden lasten nukkuessa ympäriinsä epätavallisissa paikoissa me virittelimme patjan keittiöön ja makoilimme sillä sylikkäin katsellen Bojack Horsemania. Täytyin lämmöllä, kun taas muistin, miksi juuri sinä olet niin uskomattoman ihana. 

Eilen huomasin, että ohimollani on naururyppy. Täytät ruuhkavuosienkin päivät sekä hyvillä että huonoilla vitseillä, jotka saavat minut kiemurtelemaan lattialla naurusta kippurassa. Rakastan sitä, miten löydät kaikesta huumoria, ja miten nopeasti pystymme pallottelemaan hulvattomia ideoita ja visioita uskomattomille kierroksille. Olet mahtavaa aivoruokaa.

Sinä olet ihana, koska tavatessamme aikoinaan toisen kerran (olin silloin siinä kauheassa krapulassa), makoilimme sängylläni ja kerroin ajattelevani enimmäkseen avaruutta, tulivuoria ja dinosauruksia, enkä mitään keittiöremontteja ja veroilmoituksia. Yritin sillä havainnollistaa sinulle, etten ole mitenkään tavallinen, järkevä aikuinen. Tavatessamme kolmannen kerran annoit minulle lahjaksi lasten tietokirjan dinosauruksista. Ilahduin sydänjuuriani myöten, koska tajusin että kuuntelet ja arvostat minua. Aloin uskoa rakkauteen.

Muistatko sen kerran, kun ruokakaupassa soi jokin Queenin biisi, jota aloimme laulaa ja tanssia mukana? Oli mahtavaa huomata, että olet kaltaiseni sekopää, joka haluaa tökkiä riemureikiä ihmismassojen harmaaseen ja tosikkomaiseen eloon. Yhtä lailla ilahduin, kun tässä uudessa kodissa halusit naulata vessan lautaseinät täyteen sekalaisia tauluja. Liian harvoilla on vessagalleria! Me ollaan niin vahvasti me. Tässä suhteessa molemmat saavat kukoistaa.

Olen joka päivä kiitollinen, ettei minun tarvitse piilottaa tai suodattaa itseäni mitenkään seurassasi. Aina aiemmin olen kokenut, että pursuileva, luova ja villi mieleni on pahe, josta pitäisi pyrkiä eroon. Vakavoitua, aikuistua, järkevöityä. Mutta sinä olet näyttänyt minulle, että juuri sisimpäni on minussa parasta. Et ole koskaan toivonut mitään minussa toisenlaiseksi. Se on minulle suurta ja ennenkokematonta.

On hienoa löytää joka päivästä riemu, lämpö, ilo ja rakkaus kanssasi. Ne ovat läsnä myös väsyneissä päivissä, joina lapset ovat kipeitä ja pesukone rikki.

Kiitos. On käsittämättömän ihanaa rakastaa, kasvaa ja vanheta juuri sinun kanssasi.

img_4306.jpg

 

suhteet oma-elama rakkaus mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *