Seksikäs läski!

Painoni on vaihdellut aikuisiällä paljon. Ensimmäinen raskaus toi vain kymmenen lisäkiloa, joista pääsin nopeasti eroon lapsen synnyttyä. Siitä noin kolmen vuoden kuluttua koittanut avioero se vasta hoikistikin. Innostuin liikunnasta, sain valtavasti energiaa ja aloin pukeutua seksikkäämmin. Kun tapasin elämäni suuren rakkauden, olin omalla mittapuullani aika kuuma kissa. 

Rakastuminen saa ihmisen usein vähän lihomaan, koska uuden kullan kanssa on ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan herkuttelemaan ja katsomaan hyviä leffoja. Ekat rakkauskilot kerättyäni tulin yllättäen raskaaksi, ja keräsin varteeni viitisentoista kiloa lisää. Ne eivät ole suostuneet lähtemään yhtä helposti kuin ensimmäisellä kierroksella. En toisaalta edes väitä yrittäneeni vielä kunnolla. 

Tällä kerralla välitän painostani paljon vähemmän kuin viimeksi. En edes omista vaakaa. Vaikka minulla on kurveja, muhkuroita ja makkaroita, tunnen oloni tosi paljon seksikkäämmäksi kuin 5, 10 tai 15 kiloa sitten. Seksikkyys tulee sisältä päin. Seksikkyys tulee siitä, että tykkää itsestään ja kantaa itsensä ylpeästi. Seksikkyys on selittämätöntä hehkua kasvoilla ja pilkettä silmissä. Se on rentoutta ja varmuutta olemuksessa. 

Mieheni rakastaa vartaloani, ja kertoo sen minulle joka päivä. Hän osaa kauniisti eritellä, miten paljon pitää hiusteni ja kaulani tuoksusta ja miten ihanan pehmeä ja vaalea ihoni on. Hän silittää ja hyväilee jokaista kohtaa minusta suurella rakkaudella. Varmuus hyväksytyksi ja rakastetuksi tulemisesta kaiken painoisena takaa sen, että tunnen itseni seksikkääksi myös tällaisena väsyneenä lähiömutsina ruuhkavuosipuristimessa. 

Jokin aika sitten selasin sattumalta vanhoja kuvia avioeron jälkeisiltä ajoilta ja hämmästelin pienuuttani. Kuvasin itseäni silloin paljon, sillä olin huumaantunut hoikistumisestani. Laihtuminen oli myös makea kosto ex-miehelle, joka ei arvostanut tai kehunut vartaloani juuri koskaan. Sekin oli hienoa, miten helpolta tuntui mennä baarissa juttelemaan tuntemattomille miehille, koska hoikistunut kroppa kohotti itsetuntoa.

Sain kuitenkin arvokkaan opetuksen erään yhden illan jutun myötä. Olin valinnut baarin komeimman miehen, Arielin prinssi Erikin näköisen tyypin, jolle menin sydän jännityksestä pamppaillen jutustelemaan, varmana rukkasista. Halusin kuitenkin koittaa ”mitata markkina-arvoni”. Minua onnisti, ja sain hurmattua hänet (lähinnä kattavan Studio Julmahuvi -tietouteni ansiosta). Seuraavana aamuna mies kertoi, ettei voinut uskoa tuuriaan, kun tulin juttelemaan hänelle. Hän oli ujo, epävarma ja viimeksi harrastanut seksiä kuukausia sitten. Yhtäkkiä minä olinkin se rohkea, itsevarma ja seksikäs tyyppi. Minä, joka olin ollut lapsena pulska ja koulukiusattu. Minä, jonka seksialoitteet ex-mies oli torjunut lukemattomia kertoja. Minä, joka olin aiemmin kertonut itselleni olevani epävarma luuseri. 

Opin, ettei ulkonäkö kerro mitään siitä, miten ihminen itsensä kokee. Disney-prinssikin voi olla epävarma viehätysvoimastaan ja kokenut kovia lemmenrintamalla. Kaikki me olemme ihan vaan ihmisiä, eikä meitä voi luokitella voittajiin ja häviäjiin, kauniisiin ja rumiin. 

Kun tapasin aviomies nro kakkosen, ihastuin saman tien hänen uskomattomiin silmiinsä, intohimoisiin suudelmiinsa ja turvan tunteeseen, joka minut valtasi hänen syleilyssään. Hän on käsittämättömän komea, hauska, fiksu ja huomaavainen, sekä täydellisen taitava rakastaja. Hän myös tituleeraa itseään isoksi pojaksi. 

En ole ennen elämäni suurta rakkautta ollut viehättynyt isokokoisista miehistä. Seurustelumme alussa sanoin itselleni, että millainen ihminen minä oikein olisin, jos antaisin kumppanin ylipainon haitata itseäni kaiken muun ollessa aivan täydellistä. Ihanteet muokkautuvat, ja nyt huomaan pitäväni nallekarhuja miehistä seksikkäimpinä. Niin kuin vaikka ihana Kasmir!

Tätä pakettia en vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään. Täyttä kultaa. Joka päivä olen maailman onnellisin nainen, koska saan osakseni noin upean miehen rakkauden. 

Mieheni sulkee minut usein syleilyynsä ja sanoo minua pikkuiseksi. Pidän siitä, että tunnen itseni siroksi ja naiselliseksi hänen sylissään, vaikka minussa todella on, mistä ottaa kiinni. Jos jommallakummalla meistä olisi niin paljon ylipainoa, että emme pystyisi harrastamaan seksiä haluamallamme tavalla tai ylipaino aiheuttaisi terveysongelmia ja puutteita toimintakyvyssä, totta kai silloin tekisimme asialle jotakin. Mutta tuntuu turhalta stressata asiasta nyt, kun olemme onnellisia, terveitä ja hyvinvoivia. Hemmetin ruuhkavuosista huolimatta! 

Joka ilta katson isoa miestäni himoiten, kun hän tulee suihkun jälkeen alasti ottamaan lipastonlaatikosta puhtaat alushousut. Hänen jumalaisen ihanat, tummat ja tuuheat hiuksensa ovat seksikkäästi kosteat ja pörrössä. Hänen ruskettunut ihonsa on pehmeä, puhdas ja hyväntuoksuinen. Hän katsoo minua olkansa yli elämää kauniimmilla ruskeilla silmillään, virnistää riettaasti ja iskee silmää. Joka ilta haluan hyökätä saman tien hänen kimppuunsa ja syödä hänet suihini (mutta kärsivällisesti odotan lasten ensin nukahtavan…). 

Me rakastamme toisiamme kokonaan. 

inCollage_20180628_220658851.jpg

Sama nainen eri olomuodoissa. Vasemmalla avioeron jälkeen keväällä/alkukesällä 2015, tavaroiden vielä hakiessa paikkaansa sähäkän sinkkuäidin uudessa asunnossa.

Oikealla 8. kuulla raskaana keväällä 2017, mahdottoman muhkeana, mutta myös yhtä onnellisena.

suhteet rakkaus seksi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *