Helmikuun hankinnat

Kun turhaa tavaraa on karsinut nurkista, on aina vaan tarkempi sen suhteen että mitä sitä kotiinsa ostaa. Tavoite olisi päästä jatkuvan ostamisen kierteestä pois.

Hankin pienen olkalaukun johon juuri ja juuri saa puhelimen ja avaimet koiraa ulkoiluttaessa. Enää ei tarvitse kesällä kantaa puhelinta ja avaimia käsissään kun kesävaatteista puuttuu taskut. Toivottavasti tämä kestää muutamanvuoden.

Kaitaliinakin tulee tarpeeseen. Entuudestaan on tasan yksi ja sekin musta. Halusin vähän väriä elämään. Toivotaan että tämäkin kestää käyttöä.

Marimekon sukat tuli myös tarpeeseen kun edelliset sukat hajoilee. Marimekon sukilta haen kestävyyttä jotta pääsisi tästä ainaisen ostamisen kierteestä pois.

En periaatteessa yleensä osta halpistuotteita mutta tässä tulee se säännön vahvistava poikkeus. Ostin Housen halpishuovan käytettäväksi leikkialustana. Meillä sukulaismuksut käy meillä säännöllisin väliajoin ja silloin lelujen tai lasten alle lattialle menee huopa joko eristämään lapsia kylmästä lattiasta tai helpottamaan lelujen loppusiivousta. Käyttö on meillä sen verta vähäistä että halpis huopa pysyy meillä hyvässä kunnossa todennäköisesti vuosia kuten edeltäjänsäkin.

Ja pakko on todeta että itsekin mieluummin makaan lasten leikkien keskellä huovanpäällä kuin suoraan kovalla ja kylmällä lattialla.

Novitan lankoja hankin muutaman kerän askarteluja varten. Edelliset olikin jo loppu.

Ja sitten sarjassaan turhake hankinta voi olla tässä. Ajattelin kokeilla leivoksia tehdä kotona mutta nyt voi olla niin että jos leivokset ei onnistu niin nämä lähtee kiertoon hyvinkin nopeasti ja silloin nämä muuttuu turhake ostokseksi.

Meillä on aivan liian vähän tyynyliinoja joten lisää oli hankittava. Toivon Ted Bakerin tyynyliinoilta kestävyyttä joka taas toisi eteen sen että jatkuvan ostamisen kierre tulisi päätökseensä.

Plantagenista tarttui mukaan viherkasveille oma suihkupullo. Tämän ostamista olen harkinnut jo jonkin aikaa mutta nyt sen vasta sain hankituksi.

Näihin ostoksiin meni kuussa 127,70€ rahaa. En itse asiassa osaa sanoa että onko tuo paljon vai vähän sillä en ole oikeastaan koskaan ennen laskenut paljon perus elämisen ulkopuolelle meneviin ostoksiin on mennyt rahaa.

Paljon teillä menee kuukaudessa pakollisen elämisenulkopuolisiin kuluihin rahaa? Tällä tarkoitan juurikin esim sisustusta, lasten leluja, lemmikkien tarvikkeita tms.

koti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *