Joskus olisi vaan parempi jäädä päiväksi sänkyyn

Kaikki tietää ne päivät jolloin olisi parempi jäädä makaamaan sänkyyn peitto korvilla. Minulla oli eilen juuri tällainen päivä.

Aamulla ajattelin tehdä lettuja aamupalaksi koska hemmottelu tekee kaikille joskus hyvää. Otin kaapista hillon ja munat ja käsi jotenkin petti ja pudotin kummatkin maahan. Lettuja en saanut aikaiseksi mutta vaikuttavan sotkun kylläkin.

Päivällä aura vai miksi sitä hiekoittavaa autoa kutsutaankaan, ajoi aitamme nurin. Lähdin sitten tuota osittain tielle kaatunutta aitaa hilaamaan tontillemme ja siinä touhutessa onnistuin jäämään housuistani kiinni aitaan ja ne repesivät. Toki on tavoite vähentää tavaraa kodistamme mutta tarkoituksena olisi tehdä se turhista tavaroista ei niistä joita päivittäin tarvitsee kuten housuista jotka olivat vieläpä alle vuoden vanhat.

No jos päivä on näin hyvin lähtenyt käyntiin, niin onhan syytä mennä illalla kylpyyn ja uittaa sinne mukaan kylpypommi. Pommi liukeni huonosti veteen, alkoi haista ruosteiselle vedelle ja värjäsi minutkin ruosteen punaiseksi. Kiroan harha ostokseni, nousen ylös kylvystä ja potkaisen ammeen kylkeä kiukuspäissäni satuttaen totta kai jalkani.

Suihkusta tullessa laitoin facebookiin annetaan ryhmään loput kylpypommit tästä erästä ja ryömin sen jälkeen sänkyyn mukanani suklaata. Tällainen päivä kun ei hyväksi muutu kuin suklaalla jos edes sillä. Joskus on vaan pakko todeta että olisi ehkä ollut parempi kun ei olisi aamulla sängystä noussut ylös. Ja tänään eiliselle päivälle voi jo melkein nauraa.

koti mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *