Kirppistelyä

Kirpputorit on loistavia paikkoja tehdä hyviä löytöjä tai käydä ihmettelemässä sitä miten kukaan kehtaa viedä omat reikäiset kalsarinsa myyntiin, mieluiten haarakappaleen tahralla varustettuna.

Minä siivosin kaikki kaapit keräsin tavarat niistä lattialle ja lajittelin ne kasoihin, takaisin laitettava, hyväntekeväisyyteen menevät, kirpparille lähtevät ja roskiin menevät. Hyväntekeväisyyteen menevät tavarat kiikutin hopelle ja se tavara röykkiö poistui käsistä kuin taikaiskusta.

Kirpputorille meneville tavaroille varasin itsepalvelukirpputorilta pöydän ja aloin viemään tavaroita myyntiin. Myyntiin meni siistejä ja ajanmukaisia merkkivaatteita joista ajattelin saavan enemmänkin rahaa enkä raaskinut niitä hyväntekeväisyys kasaan laittaa. Tavarat kävi aluksi etten sanoisi erittäin hyvin kaupaksi mutta sitten kuvaan astui tavaroiden katoilu. Kadonneet tavarat ei ole myynti pöydässäni, niistä ei ole tullut rahaa eikä ne löydy muistakaan pöydistä eli vaihtoehdoksi jää siis se että ne on varastettu. Tuotteilla on ollut edulliset hinnat joten en ymmärrä miksi ne pitää pölliä? Tuo turhanpäiväinen tavaroiden pölliminen turhauttaa ja harkitsen ensi kerralla kun kaapit siivoan vakavasti koko pois lähtevien tavaroiden kasaa kärrättäväksi kaatopaikalle tai vaikka uffille.

Nyt kun olen lukenut netistä kokemuksia itsepalvelu kirpputoreista, niin niissä toistuu jatkuvasti kertomukset siitä että niiltä paikkakunnasta ja sijainnista riippumatta tavaroita varastetaan. En voi ymmärtää että miksi juuri kirpputoreilta? Missä sitten tavaransa saisi myytyä turvallisesti ilman pelkoa että ne varastetaan? Tori.fi palvelukaan ei tunnu houkuttelevalta myymisen kannalta sillä siellä tehdään oman kokemuksen mukaan hillitön määrä ohareita sekä ihmiset kyselee tuotteista kummia. Ikävänä lieveilmiönä on tullut lukemani mukaan se että kun sopii tuotteen viemisen paikkaan x niin ”ostajalla” ei ole aikomustakaan maksaa tuotetta vaan se varastetaan enemmän ja vähemmän väkivaltaa käyttäen. Onneksi tavaran karsimis ja siivousvimma ei iske montaa kertaa vuodessa muuten voisi iskeä epätoivo että missä ja miten niistä hankkiutuu eroon.

 

 

koti ostokset vastuullisuus kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *