Kun eläimen ostajaa alkaa arveluttamaan.

Tein omistamastamme eläimestä myynti ilmoituksen ja ”löysinkin” mielestäni sopivan ostajan. Kun eläimen nouto hetki alkoi lähestyä muuttui ostajakin. Ostaja alkoi eläimen noudosta puhuttaessa käyttäytymään puhelimessa aggressiiviseksi ja ilmoitti että maksaa eläimen etukäteen ja tulee hakemaan sen kun hänelle sopii. Voisin kuulemma jättää eläimen aina päiviksi pihalle ja hän hakee sen siitä kun kerkeää. Tässä kohtaa tämän ostajan käytös sai viimeistään hälytyskellot soimaan. Siis eihän eläimiä myydä kuin makkaraa marketin hyllystä että asiakas hakee sitten kuin hänelle sopii. Tein tälle ostajalle joka nimimerkkiä ”Joni” käyttää että hänen kanssa en kauppoja tule tekemään. Ja siis Joniksi tuo ostaja esittäytyi mutta en jaksa tällä pohjalla uskoa siihen että se on hänen oikea nimensä.

Myyjän vastuu on aina se että millaiseen kotiin eläimen myy ja jos alkaa arveluttamaan on parempi perua kaupat kuin katua siinä kohtaa kauppoja kuin eläinsuojelu ottaa yhteyttä ja kyselee että voisiko kasvattaja ottaa eläimen takaisin itselleen.

Ymmärrän toki että ostajalla on voinut olla pahalla päällä mutta kun minusta tuossa Jonissa oli muutakin outoa tai lähinnä hänen reaktionsa kauppojen perumiseen. Sain kuulla olevani maksullinen nainen, elämäntapa huijari ja ainakin kymmenellä muulla tavalla epäonnistunut ja huono ihminen. Hän uhkasi ilmoittaa minusta sivuston ylläpidolle jolla myin eläintä. Minä olen vahvasti sitä mieltä että minulla ei ole minkäänlaista pelkoa siitä että käyttäjäni suljetaan tai saan varoituksen tai joutuisin minkään muun rangaistustoimenpiteen kohteeksi. Sen verran tuo outo ”Joni” pääsi ihon alle uhoamisen ja uhkailun kanssa että nyt pohdin löytyykö tämä herra pyörimästä pihastani häiriköimästä.

Lopuksi

Onko teillä kokemuksia tällaisista oudoista eläimen ostajista?

Miten olette toimineet outojen ostajien kohdalla? Ilmoittaneet alusta ylläpidolle tms ?

 

koti vastuullisuus puhutaan-rahasta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *