Lisää tavaraa pois nurkista

Sunnuntai on näköjään muuttumassa meille siivous päiväksi ja sehän sopii minulle oikein hyvin. Taas lähti nurkista toimimatonta / tarpeetonta roskiin. Ensimmäiseksi heitin pari täyteen sutattua vihkoa roskiin. Roskiin löysi jostain järjettömästä syystä kaappiin säilötyn katkenneen ponnarin ja kourallisen toimimattomia / tyngiksi kuluneita kyniä.

Teen säilyttämiseen tarkoitettu kolhiintunut ja osittain maalipintansa hukannut peltipurkki. Kaikilla on käyttö aikansa ja tästä aika oli ajanut ohi. Metallinkeräykseen vaan tämä purkki.

Viikonloppuna tuli leivottua ja koristepurkki tyhjeni. Näitä tahtoo kaapin perukoille kertyä joten roskiin tämäkin lensi viemästä kaapista tilaa.

Kylpypommit on mieluinen lahja mutta nämä minikokoiset ja yksittäispakatut minikokoiset on epäkäteviä joten nämä lähti kiertoon.

Le Petit Olivierin saippuat on muuten mieleisiä minulle mutta en tykkää tuosta kraaterista, joka on painettu keskelle saippuaa. Sen takia nämäkin lähti kiertoon.

Ja poistoihin lähti loppuun käytetty matka kokoinen kasvonaamiokin. Matkakokoiset tuotteet on kaikkein järjettömimpiä mutta kun niitä kaapissa kerta on, ne käytetään pois.

Olen tyytyväinen siihen, millä tahdilla meiltä poistuu tavaraa. Tosin ei nämä määrät vielä kaapeissa näy mutta jostakin kaappien perkaaminen on aloitettava.

Joskus on myös tehtävä pakkohankintoja ja viime viikolla se tarkoitti sitä että ostin kaksi tyynyliinaa lisää. Edelliset on kyllä ehjiä mutta niitä on liianvähän.

koti vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *