Lisää tavaraa pois nurkista

Turha tavara ahdistaa ja sen olen täälläkin tuonut ilmi. Sain eilen jonkinlaisen hermohepulin ja kuvasin tavaraa tori.fi palveluun myyntiin.

Hermo hepuli laukesi siitä että en löytänyt tyhjää muistikirjaa mistään. Kaapeissa ja laatikoissa notkuu muistikirjoja ja vihkoja jotka on täysiä, puolitäysiä ja tyhjiä. Heitin täydet joissa ei ollut tarpeellista tietoa lehtikoriin josta ne siirtyy takan sytykkeiksi, puolitäydet ja tyhjät menee käyttöön ja lisää en hanki ennen kuin edellisen on käytetty. On vain niin paljon helpompaa ollut hankkia aina uusia vihkoja ja muistikirjoja entisten lisäksi kun entiset on ollut ripoteltuna pitkin asuntoa ja niillä ei ole ollut minkäänlaista järjestystä.

Kaapista löytyi joululahjaksi saatua suklaata jota meillä ei kumpikaan tule syöneeksi. Näitä en enää heitä roskiin vaan nämä menee työpaikan kahvihuoneeseen, kyllä tämäkin sieltä katoaa ennemmin tai myöhemmin parempiin suihin.

Ja sitten vielä lähti viikonlopun jäljiltä paketillinen kasvonaamioita pois nurkista. Kuoriva kasvonaamio tästä sarjasta oli minun iholle epäsopivaa joten en tuota kosteuttavaa versiota edes kokeillut ja nämä sai siis lähtöpassit meiltä. Saaja siis siskoni on oikein tyytyväinen puolestaan näihin. Olen tyytyväinen itseeni että en jäänyt hilloamaan näitä omiin kaappeihin ja odottamaan käyttöä jota tuskin tulisi vaan laitoin ne kiertoon.

Nyt kun on päässyt tavaran karsimisen makuun, tulee siitä jollakin pirullisella tavalla hyvä mieli itselle. En minä ole minimalistiksi tai askeetikoksi alkamassa sen verta kuitenkin olen materialisti mutta kodin siisteyden ja järjestyksen lisääminen ei koskaan ole pahitteeksi. En edelleenkään ajattele että paljon voin tienata sillä ja tällä asialla minkä laitan myyntiin vaan ihan puhtaasti omaa viihtyvyyttäni omassa kodissani.

 

koti vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *