Perinteinen siivous sunnuntai

Taas oli sunnuntai siivous ja tavaraa sain heitettyä pois nurkista. Tavaran vähentäminen on tällä hetkellä siinä pisteessä että vaikka tavaraa lähtee niin karsimisesta on tulossa jotenkin vaikeaa. Eli olen jälleen jumittumassa siihen ajatukseen että ehkä tällekin on vielä käyttöä ja tämähän ei ole tarkoitus. Katsotaan mitä tällä kertaa lähti poistoihin.

Kasvonaamion käytin pois. En tykkää näistä yksittäin pakatuista enää mutta koska niitä kaapin täytteenä on niin käytetään pois.

Pieni Baylis & Harding merkkinen voide joka on jostain tullut jossakin lahjapakkauksessa. Tämä oli laadultaan minulle mieluinen ja samaa voisin ihan ostaa kaupasta sitten kun kaikki varastot on käytetty loppuu ja jos tätä jostakin sattuisi saamaan.

Nämä pienet ja yksittäin pakatut kylpypommit nyt vaan ei ole minua varten joten kiertoon avaamattomana lähti tämä lahjaksi saatu pakkaus.

Kaappiin oli jäänyt pyörimään Super Marion hahmo jota kukaan ei meidän perheestä huolinut omakseen. Tämä lähti kirpparin kautta ilahduttamaan jotakin lasta.

Askartelukaappi pitäisi käydä perusteellisesti läpi mutta mutta tällä kertaa sieltä lähti Pokemon tarroja kiertoon. Tällaisille mini tarroille ei ole vaan löytynyt käyttöä.

Kuten jo edellisten Le Petit Olivier saippuoiden kohdalla totesin ne ei vaan ole jotenkin mun juttu joten kirtoon lähti nämäkin.

Pala shampoot olisi hirvittävän kivoja kun kotiin ei tulisi enää muovijätettä kannettua kaupasta kotiin. Tämä oli hajultaankin vielä sellainen että en halua sitä käyttää toista palaa (ostin näitä alkujaan kaksi) . Tällekin ottaja löytyi.

 

Kaikkinensa olen tyytyväinen siihen mitä tälläkin kertaa kaapeista lähti pois vaikka tälläkin kertaa tuo minun kosmetiikkahyllyni koki suurinta karsintaa.

koti vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *