Tavaraa pois nurkista.

Olen jäänyt liki koukkuun tavaroiden vähentämiseen nurkista. Sunnuntai siivouksen yhteydessä poistoihin lähti seuraavat tavarat.

Metallin sävyissä olevat värikynät lähti eteenpäin. Nämä ei ikinä vastaa väreiltään todellisuuttaan ei edes kalleimmat Derwentit joten mitä tekisin näillä.

Kaapista löytyi koiran käyttämätön takki. Vuoteen tälle ei ole ollut käyttöä joten kiertoon vaan koska tuskin tulen koiraa pukemaankaan.

Meillä on omaan ja vieraiden aikuisten ja lasten käyttöön värityskirjoja. Uusin kului ensimmäisenä loppuun ja tätä uudempaa ei tule ennen kuin edellisiä on kulutettu pois.

Lego tai kait lähinnä ”Legon” (alustassa lukee Scala) alusta joka meni ilmaiseksi annettavaksi. Tällaisia feikki tuotteita ei pitäisi ostaa eikä kyllä oikein antaa edes ilmaiseksikaan eteenpäin koska ainut oikea koottava palikka sarja on Lego mutta tämä kerkesi jo lähtemään meiltä että turha minunkaan on ketään moralisoida.

Mies jatkoi kirjahyllyn siivousta ja tällä kertoon kiertoon lähtee Taavi Soininvaaran Koston Komissio kirja. Tavoite olisi saada ainakin yksi hylly kirjahyllystä tyhjäksi.

En ole viiteen vuoteen käyttänyt avainnauhaa joten miksi säilöisin sellaista nurkissani. Eli tämä Möffelin valmistama söpöläinen sai luvan lähteä seuraavalle käyttäjälle.

Mies poisti dvd kokoelmastaan kirpparille Bill & Ted dvd:n. Tämä nyt on sen kokoelman siivouksessa jonkinlainen alku ja olen salaa ylpeä että yksi dvd lähtee pois nurkista.

Lisäksi poistoihin lähti nippu kyniä, lakana, parit sukat, strösselipurkki sekä rulla rumaa lahjanarua.

Vieläkään tavaran vähentäminen ei kaapeissa näy muta suunta on edelleen oikea ja pääasia että tästä tulee itselle hyvä olo.

koti vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *