B niin kuin bingo

Taas on käyty koluamassa jokunen käytetyn tavaran myymälä ja nyt voidaan tarkastella saalista tarkemmin. Mini Kilta -tuoli on Olli Mannermaan suunnittelema ja se on kuulunut jo pidemmän aikaa mun nämä on saatava listalle.

IMG_1864.JPG

Yllätys oli että löysin sen oranssina ja merkillisen hyvässä kunnossa, sekä edullisesti. Oranssi on tosi kiva väri tälle tuolille. Pidän väristä koko ajan enemmän. En olisi ehkä itse osannut valita tuolia oranssina suuremmasta värivalikoimasta, vaan olisin tyytynyt johonkin tylsempään ja turvallisempaan väriin. Nyt kuitenkin olen aivan vakuuttunut että juuri tämä väri se pitää ollakin.

IMG_1865.JPG

Ihanan Mini Killan lisäksi löysin tuollaisen aidon ja oikean asuintalon porrasvalon B-kirjaimella. Siis aivan oma B-rapun lamppu. Sisäinen pilailijani nauroi jo huutonaurua ajatellessani mitä kaverit lampusta sanovat. 

IMG_1863.JPG

Mulla kai kunnon kirppisvuosi käynnistyy Kilta-tuolin löytämisellä, viime vuonna paras alkuvuoden löytö oli myöskin Kilta-tuoli. Tämä oranssi tuoli on Martelan valmistama ja se on valmistettu 2011. Edellinen Kiltani oli Tehokalusteen leimoilla, joka tietääkseni on siis juurikin nykyään tämä Martela.

IMG_1867.JPG

Kannattaa tutkia kaikki pohjia myöten, niillä on yllättävän paljon kerrottavaa.  Tuolin ihana villakangas on todellakin kissojen mieleen. Katsokaa nyt tuota pintaa. Siihen ei voi olla teroittamatta kynsiään.

IMG_1868.JPG

Kissat voittivat. Kiikutin tuolin turvaan huoneeseen, johon kissoilla ei ole asiaa. 

Kommentit (1)
  1. Luonnotonta, että joku tekee näin loistavia löytöjä (ja osaa siis nähdä helmet)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *