Kukkapuron tuoleja

Vähän pidempään hiljaisuuteen tässä blogissa on hyvä syy. Olen nimittäin kuluneen viikon aikana tehnyt ennenkuulumattoman määrän kivoja löytöjä ja niiden hakemisiin ja putsailemisiin on kulunut yllättävän paljon aikaa.

image.jpeg

Kukkapuron suunnittelemat hyväkuntoiset Avarte-tuolit oli pakko ostaa, kun ne puoleen hintaan sain. Hommassahan kävi niin että ne löytyivät meidän lähi Fidasta. Kaikissa Fidoissa oli pe-la kanta-asiakaskortilla kaikki tuotteet puoleen hintaan ja minä menin vasta perjantaina työpäivän jälkeen siellä käymään olettaen että kaikki parhaat jutut on jo ostettu.

image.jpeg

Näytteikkunassa vastaan pomppasivat punakäsinojalliset kaunottaret ja homma alkoi mun kohdallani olla sillä selvä. Kissat rakastavat näitä tuoleja, mutta jättävät myös jälkeensä armottoman määrän karvoja villakankaaseen. Kuvassa näkyy Sara, joka koeistui kaikki kolme tuolia jo eilen.

image.jpeg

Lisäksi toisesta Fidan liikkeestä löytyi Kukkapuron 1960-luvulla suunnittelema 419 tuoli, joka on Haimin valmistama. Istuinosa on muovia ja jalka teräsputkea. Tämäkin puoleen hintaan. Kaikki tuolit etsivät vielä lopullista paikkaansa.

image.jpeg

Aivan superlöytöjä. Varsinkin tämä kirkkaanpunainen muovituoli on karsean hieno. Mun ei pitänyt ostaa mitään, mä en olettanut löytäväni mitään ja näin kävi. Mulla on myös muutamia uusia hienoja lasiesineitä, mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa lisää. Pitää varmaan antaa yksi Avarte-tuoli kissoille ja pistää muut turvaan. Pienillä kynsillä kun saa kivoja juttuja aikaan villakankaaseen.

Kommentit (1)
  1. Yrjö Kukkapuro Tuoli | Iltalehti Kotimaan Uutiset
    25.6.2020, 15:53

    […] Kukkapuron tuoleja – Ajattomat aarteet | Lily – Lisäksi toisesta Fidan liikkeestä löytyi Kukkapuron 1960-luvulla suunnittelema 419 tuoli, joka on Haimin valmistama. Istuinosa on muovia ja jalka teräsputkea. Tämäkin puoleen hintaan. Kaikki tuolit etsivät vielä lopullista paikkaansa. Aivan superlöytöjä. Varsinkin tämä kirkkaanpunainen muovituoli on karsean hieno. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *