Siivouspäivän saalis

Eilen vietettiin Siivouspäivää, tapahtumaa joka muuttaa kadut ja puistot kirppiksiksi. Kuka tahansa voi myydä tavaroitaan ilman lupia ja myyntipaikkamaksua. Tapahtuma on kaksi kertaa vuodessa ja jokaisen Siivouspäivän jälkeen muistaa kuinka kivasta tapahtumasta on kyse.

image.jpeg

Tänä vuonna oli tarkoitus mennä itsekin myymään tavaraa, mutta pienten lasten kanssa suunnitelmat usein muuttuvat. Ehdin kuitenkn kiertää muutamassa paikassa ostelemassa. Löysin kaksi elämää nähnyttä (lue kolhiintunutta) Arabian puhalluskoristeista kahvikuppia ja tassin hintaan 2 €. Koristeen nimi on Armi. Nämä olivat myyjän mukaan edesmenneen suomalaisen hyvin tunnetun näyttelijäpariskunnan kesämökiltä. En tullut kysyneeksi keistä oli kyse. Olisi pitänyt.

image.jpeg

Ajattelin käyttää näitä kolhuisia kuppeja ihan pienille taimille. Mihin muuhun näitä voisi käyttää? Toinen asia johon otan mielelläni vinkkejä vastaan on vanhojen kuppien tummentumat tuossa kupin korvan juuressa. Onko mitään keinoa saada niitä pois, vai onko kyse lasitteen alle menneestä liasta?

image.jpeg

Löysin Siivouspäivästä myös tuon kuvan yläkulmassa näkyvän todellakin retrokuvioisen peltipurkin. Myyjän mukaan sen pitäisi olla 60-70-luvulta. Etsin siitä lisätietoa netistä, mutta en löytänyt vastaavaa. Tietääkö joku mikä purkki on kyseessä? Lisäksi löysin Arabian Tea for two-tassin eurolla. Riikka ja Hermes-kahvikupit löytyivät Kontti kierrätystavaratalosta aiemmin tällä viikolla.

image.jpeg

Ostin myös nämä Eero Rislakin Lara jälkiruokamaljat eurolla kappale. Siivouspäivän tarjonta oli taas monipuolinen ja varmasti olisi löytynyt myös kivoja vaatteita ja vaikka mitä tavaraa, jos olisi ehtinyt rauhassa myyntipisteitä penkomaan. Kaikki lasten vanhemmat tietävät että on oma haasteensa kiertää mikä tahansa tavaraa tai ruokaa tms myyvä paikka läpi ilman että ostaa joka kerta jotakin lapsille vaan sen vuoksi että he jaksavat kiertää mukana.

Syksyllä on seuraava Siivouspäivä. Suosittelen tapahtumaa ihan kaikille!

Kommentit (1)
  1. Kyseessä on Katja, ei Lara

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *