Ehkäsykapselin posto

Moikka 

Keskiviikkona multa postetiin ehkäsykapseli mun piti jo silloin korjoitaa siitä mutta meillä oli eileen launatian tuparit niin piti järjestää niitä. 

Mulla oli aika keskiviikkona terveyskeskukselen ehkäsyneuvolan lääkärille. Olin todella paljon aikasempaa sitten sieltä tuli hoitaja ja se pyysi minut sinne huoneseen se oli jonkunlainen kysely minkä se hoitaha teki mulle. Siinä oli ihan perus kysymyksii pituudesta ja painosta, sitten parisuhteesta etta ollaanko valmiita vauvaan ja muuta yleistietoa. Odotin lääkäriin pääsyä siinä aulassa kyselyn jälkeen sitten pääsin lääkäri huoneseen. Mua jännitti niin paljon että mun kädet tärisi ja oli tosi vaikee rentoutua mutta sitten se puudutus auttoi hyvin ja se pieni pistos tuntu vaa hyttysen pistolta sitten katoin vaa sen verran miltä se näyttää kun lääkäri sanoi että nyt se on pois. Se tapahtu hyvin nopeesti. Pari päivää haava vuoti ja eileen olin ensimäinen kerran ilman laastarii. 

Tänään alkoi kuukautiset nyt vaa odotan että ne loppuu sitten aloitan tekee ovulaatiotestejä ja toivotaan parasta että tärpäisi koska me odotetaan meidän vauvaa todella paljon. 

Meidän vauva on odotettua ja rakastettu, hänellä on onnellinen ja rakkautta täynä oleva perhe, me puhtiin eileen paljon mitä vauvan hankinasta ja perheenä olemisesta. Puhutiin esim siitä että halutaan matustaa paljon lapsen kanssa että kivempi nähdä maailmaa sileen että laspsi näkee siinä samalla mutta tietenkin mennään turvalisiin ja lapsiystävälisiin paikkoihin. 

 

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *