16 päivää jouluun

16 päivää jouluun jäljellä ja iltapäivällä sivuovelta kuului omituista kolinaa ja kopinaa.
Menin kurkkaamaan metelin aiheuttajaa, mutta ei siellä mitään ollut.Palasin olohuoneeseen ja olin lentää persiilleni kun olohuoneen hämärässä nurkassa seistä tojottivat Joulupukki rouvineen! Pariskunta myhäili tyytyväisenä yllättyneelle ilmeelleni ja pyysi etten antaisi heidän visiittinsä häiritä jouluvalmistelujamme.
He jättäisivät vain lauman tonttujaan luoksemme, jos mitenkään voisimme pitää porukkaa vähän silmällä, heillä kun ei aika ihan kaikkeen riitä nyt kiireinpänä aikana. Ja tokihan se meille passaa!

Toivotin joulumuorin helmoista pelmahtavan tonttukatraan tervetulleeksi ja nepä etsivätkin oitis mieluiset paikkansa.

Keittiön lipaston päälle ryntäsi tämä seitsenpäinen joukko ja ilmoitti asettuvansa siihen. Keittiön tuoksut ja tarjoilut olivat heille mieluista tarkkailtavaa ja mitäpä minulla siihen vastaansanottavaa.

Nämä veljekset ilmoittivat ottavansa vahtipaikat eteisestä ja sehän sopii hienosti, samalla he voivat toivottaa kaikki joulunajan vierailijat sydämellisesti tervetulleiksi.

Joulu lähenee päivä päivältä, ihanaa.

Kolmet synttärit juhlittavana ennen rauhoittumista jouluun, mutta kuka nyt juhlista valittaisi?? Kivaa!

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Vau, saitkin oikein arvovieraita pohjoisesta asti. Sulla sitä sitten riittääkin vahdittavaa kun on tonttua kaikenkokoista ja -ikäistä. :)

Suttastiina

Yllättävän rauhallista porukkaa ovat, vähän nuo pienimmät metelöivät yöllä, kun löysivät leivontaan hankkimani Amarettopullon...

Tiikerikatti
Väriterapiaa

No mahottomiks meinaavat heretä, pidähhän jöötä,.. :)

Kommentoi