Broileripasta arkeen
Vaikka miten nauttisi työnteostaan, niin kun kotona on vasta kuuden pintaan, ei paljon jaksa alkaa rakentelemaan kovin monimutkaisia päivällisiä.
Pasta on aina helppo ja nopea väännettävä. Niinpä kun kaupassa huomasin valmiiksimaustettua broileria green currylla, nappasin sen mukaani.Kuivapastakaan keittoon ei kauaa aikaa mene, mutta mikäli teen nauhapastaa, käytän aina mahdollisuuden tullen tuoreversiota ja ehdottomasti kananmunaa sisältävää. Munapastan kanssa ei ole yhtä sekunnintarkkaa tuo keittoaika ja inhoan ylikypsää liimapastaa…
Pastaa varten vesi kiehumaan isoon kattilaan, pari hyppysellistä suolaa ja loraus öljyä sekaan. Pilkoin yhden makean paprikan ja tulisen chilin vielä lisämauksi broileripalojen sekaan pannulle ja pistin kypsymään.
Kun broileri on kypsynyt, sotketaan sekaan purkillinen Creme Bonjouria.
Kastike saa muhia sillä aikaa kun tuorepasta kiehuu kypsäksi. Ajastimen kilahdettua kaada nauhapasta välikköön ja valuta jotenkuten suurin osa keitinvedestä pois. Kaada kuuma pasta huuhtelematta takaisin kattilaan.
Kastike pastan niskaan ja hellää sekoitusta niin että kastike maustaa kaiken pastan.
Sit vain herkuttelemaan.