Kylmäsavuporovoileipä, kahvia ja konjakki – eli ohi on!
Siinä se tammikuu mennä pätkähti, ei nyt ihan huomaamatta, mutta suurinpiirtein sujuvasti ja ilman isompia ongelmia.
Uusia herkkureseptejä tuli kokeiltua ja hyväksi todettua, viiniä ei tehnyt mieli kuin kylpyläreissulla ja ulkoilu oli tosi mukavaa. Lenkillä käytiin yhtenä päivänä iloisesti höpötellen, toisena puhumatta sanaakaan ja muina päivinä kaikkea muuta siltä väliltä. Mutta käytiin.
Paino putosi kolmisen kiloa ja vaikka se ei todellakaan näy eikä tunnu missään, antaa se kuitenkin potkua jatkoon. Painoa on saatava alas, koska niinkuin jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin, en ole leppoisa lihavana. Murr.
Painosta tuleekin oiva aasinsilta ruokaohjeeseen. Haasteen viimeisenä iltana tein pitkästä aikaa päivälliseksi Curry-seitä ja voi että se olikin hyvää!
Uunivuokan pohjalle silputtua sipulia ja purjosipulia runsaasti. Päälle vähän sulanut ja viipaloitu seiti. 4 hengen annokseen riittää paketillinen, mutta nyt tein itse kahdesta, koska halusin huomiseksi lounaan.
Reiluun puoleen desiin sulatettua voita/margariinia sekoitetaan pari ruokalusikallista Currya ja seos kaadetaan kalan päälle.
Tässä välissä tuli häiriötekijä keittiöön 19veen muodossa ja jäi ottamatta kuva vaiheesta, jossa paketillinen koskenlaskijajuustoa viipaloidaan päällimmäiseksi vuokaan. Mutta kuvittele se sielusi silmin.
Tsydeemi mikroaaltouuniin (en ole ikinä tehnyt tätä tavan uunissa, mutta onnistuu satavarmasti sielläkin). 7 minuuttia täydellä teholla, 8 minuuttia puolella teholla ja sitten sekoitus, että juusto, kalapalat ja sipulit kohtaavat toisensa ylt´ympäriinsä. Takaisin mikroon ja 7 minuuttia vielä täydellä teholla säteilytystä.
Viitisen minuuttia kun antaa ruoan vetäytyä niin se on parhaimmillaan. Maistuu riisin kanssa parhaalle, mutta toimii perunankin kaverina. Tai ihan itsekseen.