Ai mikä ihmeen kurssisurffari?

Kurssisurffari osallistuu aivan normaalisti opiston kursseille, mutta korvaukseksi maksuttomasta osallistumisesta kirjoittaa kokemuksistaan ja ajatuksistaan Kansalaisopiston blogiin itse ottamillaan kuvilla höystettynä.

Selatessani syksyn opinto-opasta löysin sieltä muutaman kiinnostavan kurssin ja yhden kurssin ilmoittautumisen pistin jopa hälytykseen, koska se nyt vain on niin järjettömän hieno. Tästä kurssista, jonka aihepiiriä en vielä paljasta, tuleepi ihan omia postauksia kunhan se nyt alkaa.

Kun sitten huomasin tuon kurssisurffarihaun, laitoin tietysti hakemuksen menemään. Eilen meillä oli infotilaisuus ja sen jälkeen katsottiin vielä, miltä kurssilta pääsisi kokemuksiaan jakamaan.
Minä pääsen surffaamaan kahdelle kurssille, joista toisen toteutuminen on kyllä valitettavasti vielä epävarmaa, pitää yrittää saada muutama ystävä innostumaan, että tarvittava osallistujamäärä täyttyisi!

Kurssini ovat:

Tuo kauneusruokaa ihollekin olisi ollut kiinnostava, mutta koska perhetraditioita pitää ylläpitää, niin en saata koko syksyn perheen leffailtoja viettää toisaalla.

Mutta hei! Jos minä löydän mielialaa kohottavaksi ruoaksi jotain muuta kuin suklaata/sipsejä/bataattiraneja, niin kurssi on loistava kokemus!

Toinen kurssini onkin sitten monipuolinen. Syksyn mittaan päästään kokeilemaan vaikka mitä! Ja jouluhörhö ilahtuu itsetehdyn saippuan valmistuksesta, koska sitähän voi antaa joululahjaksi? Kaupanpäälle rentoutukset ja venyttelyt, niin avot, miehän olen vuoden lopussa todellakin parempi versio itsestäni.

Innostuuko joku muu syksyisin kansalaisopiston kursseista?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mä joskus kävin paljonkin noilla kursseilla; maalausta, saksaa, jumppaa....Nyt ei jaksa (laiska tai ikä)...tollainen saippuajuttu olisi kyllä kiva!

Suttastiina

Viime vuonna ilmoittauduin kahdelle mielenkiintoiselle kurssille, mutta molemmat peruttiin riittämättömän osallistujamäärän vuoksi.

Toivottavasti näitä kahta ei kohtaa sama lopputulos. Se kolmas, mistä olen ihan pähkinöinä varattiin täyteen varmasti viidessä minuutissa :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kuulostaa mahtavalta, erityisesti tuo kaamosruokakurssi!

Suttastiina

Kurssin pitopäivä olisi saanut olla aikaisempikin, kyllä se pimeys iskee jo Syyskuussa, jos on iskeäkseen.

Hah; "jos on iskeäkseen" :D. Eli kaamos onkin mielentila, kuten kesäkin...

Suttastiina

se on vähän sama kuin että Joulu on elämäntapa :D

HM
rakastan rakastan

Ah, kiitos muistutuksesta. Kursseja on kyllä ihan tarpeeksi tässä arjessa jo mutta tuosta saippuanvalmistuksesta. Minulla on reseptit ja muut jo valmiina, ei kun vauhtiin vaan niin sitä saa kivan kasan joululahjoja valmiiksi. Tai jotain muita lahjoja. Tai sitten vaan itsellen ison kasan saippuapaloja johonkin kauniiseen astiaan.

Iloista kurssittelua sinulle, kuulostaa tosi kivalta!

Suttastiina

Miekin olen monta kertaa miettinyt, että pitäisi kokeilla saippuamaakarointia, mutta tekemättä on jäänyt. Jospa tällä kurssilla viimein saisin jotain aikaiseksi!

HPöllö (Ei varmistettu) http://helvetinpollo.blogspot.fi/

Viime vuonna kävin, kun se viimein järjestettiin, pitkään haaveilemani kalligrafia -kurssin :D
Edellisvuonna ei ollut tarpeeksi osallistujia, viime vuonna vihdoin oli.

Kotona harjoittelu vain on jäänyt kaiken muun hösäämisen jalkoihin, pitäisi ryhdistäytyä.

Suttastiina

Taitaa olla miunkin kalligrafia-terät ja musteet kuivaneita...

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Vau, onpas kivoja kursseja. Saippuakurssille minäkin mieluusti tulisin, mutta olen liian kaukana. :D

Suttastiina

Jos kurssi toteutuu, niin miepä varmasti postailen asiasta, niin voit kokeilla kotona :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Tuopa kuulostaa kivalta. Sitten vaan saippuoimaan. :)

Kommentoi