Asioita joita kaipaan sinkkuajoilta

No Sex in the city listasi asioita joita kaipaa parisuhteesta, herättäen yli 20-vuotta (samassa) suhteessa uinuneen Sinkkunaisen haamun...

Mitä kaipaan sinkkuajoista:

* vapautta olla yksin silloin kun haluan ja tehdä mitä lystään
Turjake haluaisi viettää joka ikisen sekuntin vuorokaudesta kanssani ja mieluusti lähietäisyydellä. Muistelen kaiholla päiviä, jopa viikkoja kun vietin aikaa ihan vain itseni kanssa, menin minne huvittaa ja tein mitä huvittaa (no menen ja teen kyllä yhä ihan samalla tavalla, mutta extemporehäipyminen mihin hyvänsä tuppaa aiheuttamaan niin suuria kriisejä arkeen, että olen joutunut opettelemaan ennakointia. Mutta ei se ole sama asia.)

* elämää ilman kompromisseja
Parisuhteessa vain pakostakin joutuu luovimaan ja huomioimaan myös tuon toisen eläjän halut ja toiveet, mikäli toivoo sen parisuhteen jatkuvuutta muutamaa kuukautta kauempaa.

* uusia ihmisiä
Varmaan vika itsessäni, mutta tuntuu että parisuhteellisena ei elämään tule enää niin paljon uusia ihmisiä kuin sinkkuna. Uudet tuttavuudet löytyvät yleensä nykyään töistä ja pitkälti jäävätkin sinne töihin. Ja jos jostakusta nyt olisi tulollaankin jopa ystävä, niin mikäli puolison ja uuden ihmisen kemiat eivät kohtaa, niin sekin ystävyyssuhde hiipuu ajan kanssa. Vaikutusta on myös ykkös- ja kakkoskohdan tekijöillä

* ensimmäisiä suudelmia ja ensimmäisiä ihokosketuksia, "ekoja kertoja"
Seksiä, suudelmia ja läheisyyttä saan (turhankin) runsaasti parisuhteessani,  mutta kaipaan sitä kutkuttavaa fiilistä kun ekaa kertaa suuteli kiinnostavaa ihmistä, pujotti kätensä uuden ihmisen paidan alle ja heittäytyi "piehtaroimaan lakanoissa".
Kaipaan sitä jännitystä kun huomasi jonkun kiinnostavan ihmisen ja aloitti "soidintanssin" joka omasta valinnasta päättyi joko poistumiseen yksin tai yhdessä.

* sitä kun saattoi ostaa jääkaappiin sitä mitä halusi lukematta suurennuslasilla tuoteselostetta, että kuoleeko se mies tähän jos erehtyy syömään. Turjake on niin allerginen, silti ah- niin- huoleton,  että vuosien mittaan olen päätynyt kantamaan kotiin ainoastaan tuotteita, mitä jokainen perheenjäsen pystyy syömään. Näin vältytään aikaavieviltä päivystyskeikoilta ja pilalle menneiltä vapaapäiviltä kun "joku" viettää päivänsä vessassa tyhjentyen tai vaihtoehtoisesti roiskii jokapaikan vereen ihon poksahdellessa rikki.

* hiljaisuutta
Miten joku ihminen voikin pitää niin paljon ääntä? Ihan vain hengittäessään?

* Kissoja
Ne allergiat :(

Eipä tuo kauhean pitkä lista lopulta olekaan - eikä mikään niin maata kaatavaa vaikka huonoina päivinä ehkä tuntuukin että elämä oli voi-niin-paljon-parempaa-ja-helpompaa sinkkuna.

Ei se ollut.

En vaihtais <3

 

 

Kommentoi