Folio-olio yks vee

Siitä saakka kun jälkikasvu on telkkarin ääreen päästetty, olemme viettäneet ”leffa-iltoja”. Alkuun se tarkoitti sitä, että käytiin mäkkäristä pari HappyMealia ja meille QP-ateriat, viriteltiin viltti ja tyynyt olohuoneen lattialle ja katsottiin syödessä Nalle Puhia, Muumeja ja Disney leffoja.

Sitä mukaa kun ikää tuli lapsille lisää, muuttuivat leffat/tv-sarjat mitä katsoimme ja siirryimme istumaan sohville, mutta itse leffa-mässy-traditio on jäänyt elämään tähän päivään (ja eteenkinpäin?) saakka.
Ainakin viimeiset neljä vuotta olemme tilanneet yhdestä ja samasta paikasta (Pizza Express & cafe) kebabit viikonlopun ”perhe yhdessä -hetkeen – ennen päätymistä tähän tiettyyn yhteen testasimme monta monituista ravintolaa, mutta tämä löydettyämme ei voittajaa ole löytynyt.

Tammikuussa 2019 sain päähäni rutistaa kebabien suojafoliot palloksi, joka jäi pyöriskelemään keittiön hyllyyn.
Seuraavana perjantaina lisäsin uudet foliot palleron ympärille ja näin syntyi Folio-oliomme.

Tammikuussa nautiskelimme Better Call Saul -sarjasta kebabien ohessa.Helmikuun lopussa Folio-oliomme kasvu oli jo selkeästi erottuva.Potra palleroinen kasvoi hyvää vauhtia kun katsoimme loppuun Better Call Saul-sarjan.

Huhti – toukokuussa leffailloissa katsottiin Game of Thronesin viimeinen kausi.

Kesäkuussa minulla oli jo käden täydeltä palloa. Kesäkuussa leffailloissa katsottiin mm. Bird Box ja Marvel-leffoja.Heinäkuussakin kasvua kertyi, vaikka loma-aikana taisi ainakin yksi viikonloppu jäädä väliin. Kesällä kebabin seuraksi nautittiin kaikkea sekalaista, mm. jo jälkikasvun teinivuosina kertaalleen katsottua Seeker-sarjaa.
Elokuussa kasvu jatkui vakaata vauhtia. Pimeneviin iltoihin sopivaa katsottavaa saimme House of the Hounted Hill –sarjasta.Syksyn edetessä Folio-olio kasvoi reipasta tahtia, kebabit  saivat oheisviihteekseen saksalaisen Dark-sarjan molemmat kaudet – olipa hauska huomata, että edelleen sai juonen päästä kiinni jopa ilman tekstityksiä, saksalaista sci-fiä ei paljon ole tarjolla ollut aiemmin, mutta Dark kyllä korvaa tämän puutteen moninkertaisesti. Kiehtova sarja!

Joulukuussa aloitimme perjantai-viihteenä Servant- sarjan, joka vuoden lopun lähestyessä on vielä kesken, mutta Folio-olio on  saavuttanut täysi-ikäisyyden. Vuoden aikana kebabien folioista on kasvanut jötikkä, joka painaa 1427grammaa!
Ei järjen hiventä tässä projektissa ollut, mutta jollain kumman tavalla se oli kuitenkin hauskaa. En tiedä yhtään mihin tuon lähes puolitoista kiloisen foliopallon laitan, mutta mielenkiintoista oli sen kasvattaminen.
EN aio jatkaa palleron kasvattamista, vaikka kebab-traditio jatkuukin tulevana vuonna 🙂 En. En. En.
Ehkä Folio-olio koristaa puutarhaani ensi kesänä?
Vai olisiko sinulla pirteitä ja vaihtoehtoisia  käyttöideoita foliopallerollemme?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *