Ketä kiinnostaa kosmetiikkakalenterit kun voi nauttia karkkikalenterista?

Kosmetiikkakalenterit tuntuvat olevan kova juttu monessa blogissa ja kaupoissa niitä on edelleenkin niin että hyllyt notkuvat. Kivaa niille, keitä ne kiinnostavat ja kenelle ne iloa tuottavat!
Itse ostan kosmetiikkani mieluiten kuitenkin tietoisilla valinnoilla eikä ylläripyllärimitäluukustatuleekaan-mentaliteetti istu aivoituksiini vaikka muuten olenkin aika yllätyksiä arvostava ja kaikesta uudesta innostuva.
Ja minusta kosmetiikkakalenterit ovat muuten törkeän hintaisiakin, kun miettii että kuinka paljon sisällöstä oikeasti käyttää?
Hmm – onpas minulla nyt mielipidettä vaikka olevinani eivät itseäni kiinnostakaan.

Karkki-/suklaakalenterit ovat sitten ihan eri asia!
KAIKEN voi syödä.
Kunhan sen verran katsoo tuoteselosteita, että ei nyt ihan allergioihinsa tukehdu. Onneksi itselläni ei ole minkäänlaista pähkinä- tai manteliyliherkkyyttä ja voin ilman pelkoa napsia suuhuni mitä ikinä haluankaan. Herkkukalenterit eivät kuitenkaan usein ostoskärryyni hyppää, koska eivät nekään halpoja ole enkä Pihiliskona ole yhdestäkään suostunut maksamaan montaa kymppiä, joten yleensä kalenterit saavat jäädä minun osaltani hyllynkoristeiksi kauppoihin.

Mutta onneni oli sitäkin suurenpi, kun tänään kauppassa kuljeskellessani silmiini sattui tuo M&M:n ISO kalenteri ja vielä tarjoushintaan – onhan nyt jo 10. päivä joulukuuta, joten alennusmyyntiin joutuminen on aivan aiheellinen asia.

Mutta kalenteri maksoi alle VITOSEN ja kun kurkkasin mitä nameja luukkujen takaa voi löytyä, puhkuin onnesta: minikokoisia Snickersejä, Bountyjä, Marseja, Twixejä ja tietysti M&M-minipusseja!

Kannoin kalenterin kassan kautta kotiin ja päivällisen jälkeen aloin availla luukkuja.
KYMMENEN luukkua yhteen putkeen tuntui suorastaan luksukselta.
Mahtavaa!
Upeaa!
NAM!

Tähän väliin hiukkasen oman hännän nostoa:
minähän olisin voinut ihan kaiken kalenterista paljastuvan syödä yksin, minäminäminä yksin, mutta koska olen niin ihana ja antelias ja toiset huomioonottava persoona, sallin juniorin napata yhden minikokoisen Marsin ja Twixin sekä jopa Turjakkeelle ojensin yhden Bountyn ja Twixin herkuteltavaksi.

Itselleni jäi silti useampi Snickers (en muistanutkaan miten hyvää se on), Mars, Bounty, puhumattakaan pussillisesta maapähkinöitä.

Täyttä tavaraa joka sentin edestä tämä joulukalenteri. Taatusti ei jää hyllyyn härskiintymään yksikään luukuista paljastunut yllätys.
Ei mitään turhaa tai ylimääräistä (takavasemmalla hiljaa niistä kaloreista!) tässä joulukalenterissa.

Vielä 14 luukkua avaamatta, tuskin maltan odottaa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *