Kohdennettua vaalimainontaa!

(kuva pixabay/MabelAmber)

Ystävätär avasi silmäni aamuisella kommentillaan - hän naureskeli, että Kokoomuksen edustaja ei ollut hänelle tarjonnut mainosflaijeriaan vaikka vieressä liikennevaloissa odotteville sellaisen oli käteen tökännyt hymyn ja mainosfraasin kera.

ULKONÄKÖ! Siinähän se syy miksi itsekin saan olla rauhassa Keskustan, Kokoomuksen, Kristillisten ja Persujen lähentelyltä.
Olen näköjään sen verran värikäs, viherpiipertäjähippimäinen vaihtoehtokansalainen, että lähinnä vain Vasemmistoliitto ja Vihreät tohtii lähestyä - joku rohkea SDP:läinenkin ujosti ehkä ojentelee paperia, mutta isommin ei puhumaan uskaltaudu.

Persujen edustajat tosin lähestyvät minua niinä päivinä, kun honkkeloin kaduilla  "Gestapotakkiini", eli täyspitkään mustaan nahkarotjakkeeseen pukeutuneena, mutta poistuvat pikaisesti takavasemmalle kun avaan suuni.

Rupesinkin pohtimaan, saavatko ehdokkaat jotain tyyppikoulutusta vai perustuuko kohteiden valinta vain heidän omiin mielikuviinsa?

Ketkä sinua lähestyvät?
 

 

Kommentit

kirsu
87100 Kajaani

EI KUKAAN! Kukaan ei ole vielä lähestynyt, vaikka olen notkunut tasapuolisesti kaikkia ilmaisnakkeja ja -nisukahveja tarjoilevien tahojen teltoilla. [Paitsi persujen. Niillä olisi ollut hernaria tarjolla, mutta ei vaan sielu antanut myöten mennä sinne soppatykille, niin suvaitsematon minä olen :D.]

Ei vaan, kerrassaan omituista on tämä vaalipeli täällä: viime viikonloppuna esimerkiksi pälyiltiin Raatihuoneen torilla, missä Keskusta ja Demarit tarjoilivat valmiiksi paistettuja makkaroita kansalaisille, ja Kokoomus osaltaan kannusti ihmisiä yrittäjyyteen. Tarjoamalla siis nuotion, tikkuja sekä kylmiä makkaroita**. Niin ja toki pullakahvia.

Ihan pikkiriikkisen piti närkästyä, kun naisehdokkaat (joita itse mieluusti kuitenkin äänestäisin) seistä tojottivat teltoissa kahvipannujen takana ja miesehdokkaat parveilivat äänestäjiensä parissa torilla.

Että jumanskega akkelit nyt pois sieltä teltan ja termarin välistä ja äänestäjille juttelemaan! Hirvee viiskytlukulainen malli kokkareilla täällä. 

**Arvaappa muuten huviksesi, kummat loppui ensiksi: valmiit vai tsi-makkarat?

 

Suttastiina

** kyl mie ainakin itse haluaisin päästä makkaaraani kärventämään!

Minä olen niin suvaitsevainen, että puoliso on joutunut monta kertaa pitämään hihasta kiinni kun olisin halunnut Ihan vahingossa tökätä ohimennessäni persuilmapallot pieniltä pilteiltä rikki. Ilmapallot on kyllä ihania ja itsekin haluan sellaisia aina niitä nähdessäni, mutta että Persujen palloja pilteille? Tässä tunnustan olevani huono ihminen. Lapsiparat.

Mutta  onhan se ihan mahdollista, että se takinliepeestä irtinäprätyn badgen neula huikauhistus osuu siihen palloon. Vahingossa. Onhan?

Kommentoi