Kynsilakkainventaario

Kynteni ovat kasvaneet kuin huomaamatta. Yleensä ne lohkeilevat ja napsahtelevat rikkipoikki aivan nysinäkin, mutta (koputan puuta) ihmeekseni juuri nyt minulla on omasta takaa pitkät kynnet!
Ja pitkät kynnethän ovat oivallinen alusta kynsilakalle, eikös vaikka?
Suuntasin siis penkomaan kynsilakkaboxiani ja sieltähän löytyi vaikka mitä.

Näköjään olen joskus hankkinut peräti hoitotuotteita kynsilleni, on kynsinauhaöljyä ja kasvuaktivaattoria sekä erityisesti yöksi siveltävää hoitonestettä. Pitäisiköhän näitä nyt käyttää, kun jonkinlaiset naputtimet sormenpäissä komeilee?

Löytyi näitä perinteisiä kynsilakkojakin runsaanpuoleisesti. Ja värejäkin riittävästi - paitsi punaista kynsilakkaa ei ole kuin noissa "kynissä", millä voi piirtää kynsiin tarkempia kuvioita ja kuvia, jos siltä tuntuu.

Ostelen kynsilakkoja mistä sattuu, mitään tiettyä suosikkimerkkiä ei minulla todellakaan ole - kun nään värin, joka miellyttää silmääni, ostan sen ja sillä hyvä. Aiemmin ostelin lakkani lähinnä ulkomailta, koska Suomen värivalioimat olivat silmääni niin aneemisia, mutta onneksi nykyään löytää lähimarketeistakin sateenkaaren kaikki värit.

Ykkössuosikkiryhmääni ovat nämä keltaiset ja oranssit lakat, joskin niiden käyttöaika on ehkä lähinnä kesäisin, kun kädetkin ovat päivettyneet. Keltainen kynsilakka talvisissa olmisormissa näyttää lähinnä eltaantuneelta mielestäni.

Vahvana kakkoslempparina ovat vihreän eri sävyt.

Eikä sinisissäkään ole mitään vikaa...Hopelakat ja valkoinen muistuttavat lapsuusajoista - äitini lakkasi vuosikausia kyntensä hopeanvärisiksi tai valkoisiksi ja varsinkin hopeinen on todella tyylikäs vielä nykyäänkin.

BLING-BLING.
Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi, niin miehän rakastan bling-blingiä ja kimallusta ja välkettä ja hilkettä. Joten tottahantoki sitä tarvitaan myös kynsiin.
Näiden hileiden ainoa haittapuoli on niiden poistaminen, tarttuvat mokomat kynsiin kuin täi tervaan.

Nämä "kynät" sain lahjaksi ystävältäni ja vaikka tosi harvoin viitsin alkaa taiteilemaan näiden kanssa kynsiini mitään, niin tärkeäähän onkin vain se, että JOS joskus innostun asiasta, PYSTYN niin tekemään.
Onneksi kynsilakat säilyvät pitkään!

Nyt pitäisi sitten päättää, että mikä olisi juuri se oikea väri ja bling-bling tähän hetkeen.
Hmm...mietin mietin mietin...

 

 

 

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä rakastan glitterlakkoja, mut se poistaminen. Siis jösses että ne jämähtää kiinni. Varpaista koitin just viikonloppuna saada irti ja lopulta oli todettava, että kaikkea en saa irti, joten kulukoot itestään nyt. Tähän aikaan vuodesta ei enää haittaa kun paljain varpain ei kuitenkaan tarkene. Niin ei niitä kovin moni näe. :D

Suttastiina

Totta!! Alla oleva lakka lähtee ja kimalle vain jäpöttää kynnessä kiinni. 

Mutta on se niin nättiä, niin nättiä :)

Pahimpiin tarrautujiin kannattaa käyttää foliotekniikkaa. Pala kynsilakanpoistoaineeseen kasteltua vanua/vanulappua kynnen päälle ja sormenpää pakettiin folion sisään. Hetki hauduttelua niin liuottimet ehtivät tehdä työtä ennen haihtumista.

Suttastiina

Pitää testata :)

Mä sipaisin kynsiini ohuelti keltaista ja päälle ruskeahkoa glitteriä ja kappas: kind of ruska kynsissä! Glitterit saa kulua omia aikojaan pois, uutta lakkaa vaan päälle, kyllä ne ihan kivoilta näyttää!

Suttastiina

Kuulostaa hyvälle!

Kommentoi