Ninni Schulman: Älä kerro kenellekään

Neljäs osa Ninni Schulmanin Hagfors-sarjaa tuo kehiin tutut päähenkilöt toimittaja Magdalena Hanssonin ja poliisit Christer Björklundin ja Petra Wilanderin. Voit toki lukea Älä kerro kenellekään itsenäisenä kirjana, mutta lämpimästi suosittelen lukemaan sarjan alusta saakka!  Henkilöt ja miljöö kehittyvät hienosti sarjan edetessä, joten lukukokemuksesta saa paljon enemmän irti, kun tietää ihmisistä ja heidän välisistä kytköksistään enemmän 🙂

Hagforsin sosiaalivirkailija Anna-Karin Ehn katoaa,  samaan aikaan kaupungin naisia piinaa myös sarjaraiskaaja eikä kenelläkään tunnu menevän kovin hienosti muutenkaan.
Magdalenan työt ovat vähenemään päin, rahat ovat uusioperheessä tiukilla ja suhteet poliisivoimiinkin ovat jäissä, mikä vaikeuttaa osaltaan juttujen tekemistä.
Christer asuu yhdessä naisystävänsä, soon to be kihlattunsa kanssa, mutta puolison ryöpsähtelevä mustasukkaisuus tekee elämästä ja välillä töidenkin tekemisestä hankalaa.
Petran migreeni ei olekaan vain migreeniä.

Mitä oikeasti on takana Anna-Karinin katoamisessa avautuu vähitellen samoin kuin sivujuonessa kulkeva Magdalenan pojan ystävän perheen tarina. Rankkaa ja rujoa tarinaa välillä ja rujommaksi sen tekee tieto siitä, että kovin monelle se on totta eikä fiktiota.

Älä kerro kenellekään on rankasta pohjatarinastaan huolimatta sujuvasti luettava ja mukaansa tempaava kirja, suosittelen lämpimästi!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *