Rakkautta ja mangohilloa
Nämä syntyivät seuraavanlaisesti:
Pitihän sitä jotain herkkua värkätä Ystävänpäivän kunniaksi. Ja tietysti sydämenmuotoista. Ja vaaleanpunaista.
Paistoin gluteenittoman kakkupohjan uunipellillä (5 munaa, 1,5dl sokeria tanakaksi vaahdoksi, 2dl perunajauhoja+1tl leivinjauhetta & 1tl vaniljasokeria, voitele leivinpaperi, 200 astetta n. 10min) ja kaivoin piparimuotin kaapista.
Sydämille sipaus mangohilloa, kun jääkaapissa ei muuta paholaisenhillon lisäksi ollut. Ehkä mango kuitenkin parempi vaihtoehto? Maidotonta vaniljakreemiä kerros pehmentämään mangon kirpeähköä makua.
Hattu päälle.Kuorrutteen tein vaniljaisesta tuorejuustosta, mitä notkistin aavistuksen rahkalla.
Rakkautta lautanen täynnä. Eivät pärjäisi leivonnaisten missikisoissa, mutta leipurin oikeudella maistoin yhden ja herkulliselta maistui.
Kelpaa tarjota rakkaille iltapäiväkahvilla.
J