Tonton-tammikuu, 3. viikko takana
Kolmas viikko haastetta takana. Vaaka näytti perjantai-aamuna – 600g viime viikosta. Olo muuten pirteä ja energinen, mutta keskiviikosta jatkunut jonkinasteinen flunssa tekee huonovointiseksi.
Ruokalista kiersi samoja eväitä, mitä edellisetkin viikot: aamupalalla puuroa, teetä, ehkä kananmuna. Lounaaksi pinaattikeittoa tai edellisen päivällisen jämiä. Välipaloina hedelmiä.
Alla kohokohdat viikon aterioista:
Kokonainen uunilohi purjo-piparjuurijuustotäytteellä, rakuuna-salvia-timjamiporkkanat ja paikallisen perunanviljelijän perunat.
Paistetut kuhafileet (kaverinkaverin pyytämiä ja fileoimia, saman aamun kaloja), itsepoimituista sienistä tehty sienisalaatti, herne-maissipaprikaa ja perunasosetta.
Salaattia teki mieli monena päivänä, mutta lopulta tehtiin aina jotain lämmintä ruokaa. Torstaina viimein pidin pääni ja söimme salaattia, missä tonnikalaa, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa ja purjoa sekä friseesalaattia. Kastikeena chilimausteinen oliviiöljy.
Ärsyttää että lenkille en ole päässyt kahteen päivään tämän taudin takia. Mutta jahka pöpö on peitottu, niin sitten lenkkeilyä kahdesti päivässä, että vaje kuittaantuu!
PS: syötkö sinä muuten keitetyt perunat kuorineen vai kuorittuina?