Viimeinkin joulukuun viimeinen synttärikakku!

Täytekakku on herkkua, mutta kun sitä yhden kuukauden aikana tulee synttärisuman takia syötyä harva se päivä, niin alkaa lopulta tökkiä.

Tänä aamuna laulettiin onnittelulaulu ja kannettiin aamupalatarjotin kermakakkuineen vuoteeseen KOLMATTA (ja VIIMEISTÄ, ihanaa-leijonat-ihanaa!) kertaa tämän joulukuun aikana.

19-vee halusi eilen illalla leipoa kakun ja hyvä kakku siitä tulikin - niin isä kuin poikakin rakastaa runsasta kermaa täytekakuissaan, joten kakkupaakari onnistui käyttämään puolesta litrasta vatkatun kermamäärän kahden munan kakkuun. Että kermaista oli.
Onneksi kakku oli noin pieni, se saatiin syötyä yhdeltä istumalta (uskomatonta paljonko kermakakkua mahtuu kahteen isoon mieheen) ja nyt loppukuukausi on KAKKUVAPAA.

*pieni ilotulitus*

Kyllä muuten maistui ihanalle paahdettu ruisleipä metvurstin kera äsken lounaaksi sen nauttiessani!

Kommentit

Millie's
Randomilla

Seuraavan vuoden kakkuövereitä odotellessa. :D Itse olen kyllä sellainen kakkuihminen, että varsinkin marja- ja juustokakkuja tulee mutusteltua silloinkin, kun ei ole synttärit. Mutta kolme kakkukertaa peräkanaa, huhhui. Onneksi selvisit.

Suttastiina

Meillä kakkusuma alkaa marraskuussa: isänpäivä, anopintekeleen synttärit. Joulukuussa ekat synttärit, käly 6.12. ja siihen perään oman perheen juhlat 8, 13. ja 17. Päivä. 

 

Kommentoi