Your daily dose of Happiness!

Mainoslauseen uhriksi taannuin taas välipäivä-alea kiertäessäni, mutta KUKA, kysynpähän vain, olisi voinut olla lunastamatta tätä pientä herttaista ja voimaisaa huulivoidetta vain neljän euron hintaan, kun huumaavan pinkin hylsyn lupauksen lukee ja sisäistää?
YOUR DAILY DOSE OF HAPPINESS!!!

Ei pillereitä, ei terapiaa, ei tunnesyömistä, -juomista tai -pössyttelyä, vaan suitsaitsukkelaan huulivoiteella elämä parempiin uomiin tuosta vain, koska tuote sisältää HBC:tä (Happiness Boosting Complex)! Ehkä mielessäsi herää kysymys, jonka huulivoiteen valmistaja on etukäteen aavistanut? HOW IT WORKS?
Kuinka ihmeessä se toimii??

Naureskelin ystävättäreni kanssa varsin suuria mainossanoja, mutta kun nyt lueskelin tarkemmin noista ainesosista, mitä huulivoiteeseen sisältyy, niin kas kummaa, noissahan on todellisuuspohjaakin noissa heitoissa. Tosin uskoisin pitoisuuksen olevan niin olemattomia, etteivät huulivoiteena käytettäessä paljon ehdi todellista mielialaa muuttamaan, mutta apuhan se on pienikin apu!

GS vahvistaa positiivisia viboja:Griffonia simplicifolia on Länsi- ja Keski-Afrikasta peräisin oleva noin kolmemetriseksi kasvava pensas, jonka kukinto sisältää luonnollisesti runsaasti 5-HTP:tä. 5-HTP on luonnollinen, ihmisen elimistössä esiintyvä aminohappo, joka toimii niin serotoniinin kuin tryptofaaninkin esiasteena.
Kiwi uute kirkastaa sielusi: Hedelmien, eli myös Kiwin syöminen parantaa oloa, ja tämä on eräiden sen entsyymien ansiota. Ne lähettävät signaaleja aivoihin, parantaen ihmisen mielialaa.
Kaakao  saa sinut tuntemaan vointisi todella hyväksi: Kaakao sisältää Tryptofaania, joka kohentaa mielialaa.
Huulivoiteen sävy on kalvakka pinkki, joka ei onneksi anna liikaa sävyä huuliin, voide levittyy puikosta helposti ja tuntuu pehmoiselta sekä kostuttaa huulia hyvin.  Mikään ei voi pysäyttää meitä kun sielu on kirkas ja mielentila positiivinen – ei hassumpi motto elämälle ja jos iloisen mielen ylläpitämiseen auttaa tämä söpöinen huulivoide, niin mikäs sen parempaa?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *