Kohti uutta

Kaiken yrittämisen ja hakemisen jälkeen olen saanut viestejä, joissa todetaan, että työhakemukseni on ollut hyvä, mutta en ole saanut hakemaani kesätyöpaikkaa. Saamissani viesteissä, joissa kerrotaan, etten ole edennyt hakuprosessissa, on tehty selväksi: hakemus on kirjoitettu hyvin, sinulla on mielenkiintoinen tausta (niin varmasti, kun työkokemus on eri alalta), mutta valitettavasti sinulla on liian vähän työkokemusta meidän alaltamme. On kuitenkin hienoa saada palautetta hakemuksesta, varsinkin kun hakijoita oli 150!

En ole saanut kuitenkaan pelkkiä tyrmääviä viestejä, sillä pääsin hakemaani työvoimakoulutukseen. Tuntuu siltä, että tämä on ensimmäinen todellinen askel, jonka otan matkalla kohti uutta alaa ja uutta uraa. On hassu sattuma, että sain tiedon päivälleen kaksi kuukautta sen jälkeen, kun aloitin tämän blogin. Kaksi kuukautta sitten tunnelmat olivat monenlaiset, mutta päällimmäiset tunteet irtisanoutumisen jälkeen olivat ahdistus ja kauhu. Meninkö todellakin tekemään jotain sellaista?

Nyt olo on helpottunut. Päivilleni tulee uutta sisältöä ja elämälleni uusi suunta. En vielä tiedä, kuinka paljon tulen kirjoittamaan koulutuksen sisällöstä tänne blogiin, mutta ainakin tulen kirjoittamaan tunnelmia ja ajatuksia. Aikaa ei ole enää yhtä paljon, mutta uskon ja toivon, että sitä jää sen verran, että ehdin peilailla tuntemuksia ja raportoida siitä, miten alanvaihto etenee.

Kiitos tsempistä ja tykkäyksistä! Rohkeasti kohti uutta!

tyo-ja-raha ajattelin-tanaan tyo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *