Koulutuksen alkua odotellessa

Pääsin siis hakemaani työvoimakoulutukseen. Nyt minulla on puolitoista viikkoa aikaa valmistautua. Olen selvittänyt repputilanteeni ja valinnut sopivan repun kannettavalle tietokoneelle, kansiolle ja kirjoitusvälineille. Sain veljeltäni repun, johon juuri ja juuri mahtuvat treenikamppeeni, sillä siirsin entisen treenikamareppuni opiskelurepuksi. Tarvitsen repun, johon saan mahtumaan kannettavan tietokoneen tykötarpeineen, ja entinen treenikamareppu sisältää erittäin hyvän taskun kannettavalle. Olen myös järjestellyt kynäkoteloani, vaikka olen ajatellut tekeväni mahdolliset muistiinpanot tietokoneella.

Tein eräänlaisen osaajaprofiilin koulutuksen sisältämien opintojaksojen opetussuunnitelman pohjalta ja päädyin huomaamaan, etten osaa vielä kovinkaan hyvin koulutuksessa opetettavia asioita. Toisaalta olen menossa nimenomaan opiskelemaan ja tiedän, että oppiminen tapahtuu omalla epämukavuusalueella. Päädyin ajattelemaan, että ilmeisesti tulen oppimaan hyvin paljon – tai ainakin toivon niin. Tiedän myös entisenä opettajana, että opetussuunitelman teksti on aina melko korkealentoista, mutta konkretisoituu, kun sisältöihin päästään käsiksi.

Kampaajalla ei tarvitse käydä, koska kävin siellä jo ennen haastattelua. Muuten olen tällä viikolla ikään kuin lomalla, vaikka seuraan satunnaisesti työpaikkoja, mikä on tavallaan turhaa, koska tiedän, että olen seuraavaksi monta kuukautta työvoimakoulutuksessa. Nyt tällä viikolla käyn vain jumpissa ja luen romaaneja odotellessani, että tulisi jo ensi viikko ja koulutus alkaisi. Sitten saan enemmän varsinaista sisältöä näihin postauksiinkin!

tyo-ja-raha ajattelin-tanaan tyo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *