Koulutuksen aloitus

Niin tässä sitten kävi, että kun opiskelu alkoi, minulla ei ollut enää yhtä paljon aikaa päivittää tätä blogia. Alku on ollut aikamoista haipakkaa, kun infoa on tullut ovista ja ikkunoista. Mieli on käynyt ylikierroksilla, ja uni on ollut katkonaista. Kaipa tämä vielä rauhoittuu, kun alkutohinat ovat ohi.

Kaikkein parasta ovat olleet opiskelukaverit. Olen tavannut hauskoja ja huumorintajuisia tyyppejä. Olen saanut myös vertaistukea: en ole ainoa, joka on irtisanoutunut tai vaihtamassa alaa.

Nyt tuntuu lähinnä siltä, että miksen päättänyt vaihtaa alaa jo vuosia sitten. Tuntuu siltä, että mahdollisuuksia kyllä riittää. Voin kertoa, että joka päivä irtisanoutumisen jälkeen ei todellakaan ole tuntunut näin optimistiselta.

Pikkuhiljaa selkiytyy myös se, mihin suuntaan haluan mennä ja mitä töitä tulevaisuudessa tehdä. Olo ei ole ollut näin innostunut pitkiin aikoihin tai viimeksi syksyllä 2021, jolloin aloitin työpaikassa, josta viime jouluna irtisanouduin. Olen nyt niin älyttömän valmiina uuteen!

 

tyo-ja-raha ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *