Unelma kirjoittamisesta

Hain tällä viikolla kaksivuotiseen kirjoittamisen maisteriohjelmaan, joka on sijoitettu Teatterikorkeakouluun. Olin kirjoittanut ennakkotehtäviä jo syksystä asti.

Kirjoittamisen maisteriohjelma rakentuu opiskelijan oman projektin ympärille. Minun projektini on romaanikäsikirjoitus, jota olen kirjoittanut enemmän kuin yhteen ennakkotehtävän kohtaan vaaditut korkeintaan 10 liuskaa. Olisi hienoa päästä opiskelemaan, mutta olen realisti ja tiedän, että hakijoita on todella paljon. Minua myös hieman huolestuttaa opiskelun taloudellinen puoli, minkä takia mieluummin olisin töissä kuin opiskelisin. Nyt on kuitenkin kyse sen verran suuresta unelmasta, että ilman muuta ottaisin vastaan opiskelupaikan, jos sellaisen juuri tuosta maisteriohjelmasta saisin.

Kirjoittaminen on pitkäaikaisin ja suurin unelmani. Unelmoin siitä, että minulla olisi vakituinen tai edes määräaikainen työpaikka alalta, jolla saisin kirjoittaa työkseni tai olla tekemisissä kirjoittamisen kanssa. Unelmatyön ammattinimikkeitä voisivat olla copywriter, markkinointisuunnittelija, sisällöntuottaja tai kustannustoimittaja. Upeinta ammatillisesti, mitä tiedän, olisi se, että elättäisin itseni kirjoittamalla.

Aika näyttää, pääsenkö opiskelemaan ja mille alalle päädyn töihin!

tyo-ja-raha runot-novellit-ja-kirjoittaminen opiskelu oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *