Valinta on tehty

Keväällä olin kirjannut aamusivuihin haaveitani. Yksi niistä oli ”opiskella näyttelijäntyötä täyspäiväisesti”. Nyt se haave toteutuu, kun ensi viikolla alkavat opinnot. En tiedä, johtavatko vuoden kestävät opinnot mihinkään tai varsinkaan, tulenko koskaan saamaan töitä yhdestäkään projektista näyttelijänä, mutta jotenkin tämä tuntuu nyt oikealta ja olen tosi innoissani tulevasta vuodesta! En usko, että vuosi ainakaan hukkaan menee.

On tuntunut jo pitkään siltä, että mulla on aukko teatteriammattilaisuudessani ja että haluan vielä opiskella ja olla mukana projekteissa nimenomaan esiintyjänä. Nyt kun siihen tarjoutui mahdollisuus, niin olen valmis vaikka reissaamaankin hieman sen vuoksi. Saan toki noista opinnoista lisätyökaluja myös ohjaamiseen.

Päätös ei ollut kuitenkaan ihan helppo. Tanssikouluopinnoista kieltäytymistä venytin ihan viime tippaan ja soitto koululle kirpaisi. Kroppa on nyt ollut viimeaikoina aika voimaton ja lääkäri suositteli jopa liikuntataukoa, joten täyspäiväinen tanssiminen olisi voinut olla riski terveydelle. Reissaaminen toki myös vähän ahdistaa, mutta ehkäpä siihen taas tottuu,

Tiedossa on varmaan jatkossa entistä enemmän teatteriaiheisia postauksia. Edellisessä blogissani, jota pidin 2007-2015, postailinkin teatteriopinnoistani, täällä on tullut kirjoitettua teatterista vähemmän.

Nyt kuitenkin marja-ja puuhommia mökillä Pohjanmaalla vielä pari päivää!

(Toivottavasti postauksessa eivät ole asetukset ihan miten sattuu. Viimeksi kun postasin puhelimella mökiltä, kuvat olivatkin olleet ihan nurinpäin, kun pääsin omalle koneelle tekstiä lukemaan, vaikka puhelimella näyttivät olevan oikein.)

Kommentit (2)
  1. Ihana blogi sulla, kiinnostavaa pohdintaa monenlaisista aiheista!

    1. Hei! Kiitos kommentista! Onpa ihana kuulla, että oot löytänyt täältä kiinnostavaa luettavaa. ☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *