Kesää

Huh, onpa pitkä aika siitä, kun on tullut tänne kirjoiteltua. Oon ollut aika huonossa kunnossa ja koulu on vienyt kaikki voimat ja resurssit. Valmistuin vajaan vuoden kestäneeltä Meisnertekniikan/kameranäyttelemisen kurssilta reilu viikko sitten ja nyt alkaa hieman vapautua energiaa muihinkin juttuihin. Oli kyllä intensiivinen kevät kuvauksineen ja esityksineen.

Master-opinnot ovat sen sijaan jääneet uupumuksen takia lähes kokonaan. Ehkä yritän jatkaa niitä tässä kesällä hissuksiin. Heinä-elokuussa yritän jaksaa osa-aikaisiin töihin. En ole ihan varma, onko se järkevää sairauden kannalta.

Näyttelemiseen jää kyllä koukkuun ja nyt onkin kamalat vieroitusoireet. Mitenkähän saisin ylläpidettyä taitoa jatkossakin sairaudesta huolimatta…? Ruotsiksi olisi kiva jatkaa vaihteeksi opintoja. Ongelma vaan on, kun en pysty tekemään mitään fyysistä. Ja niin, näytteleminen on toimintaa. Onneksi elokuvassa toiminnaksi riittää toisinaan ihan pelkkä ajatteleminen. Tosin aivotkaan eivät toimi enää niin kuin ennen, joten se siitä sitten.

Lukeekohan näitä blogeja enää kukaan? Jos, niin ehkä yritän kirjoittaa tänne taas joku päivä jotakin järkevämpääkin!

hyvinvointi hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *