Opiskelua ja vierotusoireita

Hieman huonosti on nyt tullut kirjoiteltua tänne. Oon opiskellut.

Lopputyöllä alkais nyt olla aihe. Olen muutamaa väikkäriä nyt lukenut syventyäkseni aihepiiriin ja tehnyt opinnäytetyösuunnitelmaa. Tai itseasiassa esittelinkin suunnitelmani jo tiistaina, vaikka oli hyvin hyvin kesken vielä. Kannatti silti esitellä keskeneräisenäkin, koska sain hyvin kannustavaa ja rohkaisevaa palautetta ja hyviä lukuvinkkejä. Opinnäytetyö liittyy noin karkeasti ottaen identiteettityöhön, näyttelijäntyöhön ja keholliseen tekemiseen pedagogisesta näkökulmasta. Olen kehittämässä pikkuhiljaa omaa näyttelijäntyön praktiikkaa.

Sitten oon opiskellut kameranäyttelemistä ja oon ihan vierotusoireissa kun nyt tulee pitkä tauko. Oon taas ihan hurahtanut näyttelemiseen ja voisin tehdä sitä mieluusti enemmänkin. Puoli vuotta opintoja nyt takana ja puoli vuotta vielä jäljellä, onneksi. Ryhmäkin on tullut nyt enemmän tutuksi, mikä tekee opiskelusta kivempaa. Molemmissa kouluissa oon nyt alkanut jotenkin kiintyä luokkakavereihin ja se on hyvä juttu!

Olen ollut iltaisin viimeaikoina hieman pirteämpi. En tiedä, johtuuko lääkkeestä vai sellerimehusta. Fyysinen jaksaminen on ihan ennallaan, eli huono, mutta henkisessä tuntuu olevan parannusta, ei uuvuta iltaisin ihan niin paljoa. Tänäänkin heräsin jo viideltä ja silti jaksan tässä vielä klo 20 näpytellä. Tänään on kyllä ollut sitten muuten jotenkin tuhnuinen ja pyörryttävä olo.

Oli juuri viisi päivää kahta eri koulua putkeen. Ihmeen hyvin jaksoin! Unet tosin ovat nyt menneet huonoksi, kun kroppa ylikierroksilla.

Sain myös pienen tuntityön. Ei sillä elä, mutta oman alan työ, niin vie elämässä eteenpäin.

Yritän joku päivä kirjoittaa tänne jotain vähän järkevämpää! Kivaa viikonloppua!

hyvinvointi opiskelu oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *