Tänään ei irtoo

Miten joskus voikin olla niin aikaansaamaton olo. Samaan aikaan järjettömän levoton ja sitten kuitenkin veltto, väsynyt ja voimaton. Mielessä pyörii sata asiaa, mitä pitäisi tehdä ja sitten turhauttaa, kun kroppa ei jaksa treeniä, mieli harhailee. Kaikki mietityttää opiskelukaverin kuolemasta omaan vanhenemiseen ja siihen, miten otan vastaan sen tosiasian, jos en pääsekään kouluun (kouluihin) ja miten saisin sen jälkeen taas revittyä itseni soolon kimppuun, fokusoitua olennaiseen.

Päätin lopulta olla treenaamatta uusia tekstejä, koska ne eivät kertakaikkiaan meinanneet tänään tarttua päähän ja venyttelin ja vetristelin lähes koko treenin. Kunto kohoaa influenssan jäljiltä kyllä mutta turhauttavan hitaasti. Pitää osata ottaa tosi iisisti liikunnan kanssa. Varsinkin käsille meneminen, punnerrukset ja muut vievät kamalasti voimia ja palautuminen kestää ikuisuuden. Samaan aikaan pitäisi kasvattaa voimaa, ettei tule loukkaantumisia mutta osata kuitenkin tehdä tarpeeksi vähän. Ahdistaa olla näin huonossa kunnossa, jäykkä ja vanha. Toisaalta tiedän mua 10 vuotta vanhempia, jotka jaksavat treenata vaikka kuinka, että ei tämä heikkous pelkästään iästä voi johtua!

No, joskus on tällaista. Johan mulla onkin ainakin neljä tosi tehokasta ja hyvää treeniä takana! Oikeastaan jo odotan, että pääsykokeet olisivat ohi, niin pääsisin taas keskittymään rauhassa sooloon. Huomenna tanssitreeniä uusin voimin, ja sitten on pakko tarttua noihin teksteihin!

Päädyin syömään ja juomaan kahvia terassille aurinkoon. Merimaisemat, ihana sää ja asioiden kirjaaminen ylös toivat hieman mielenrauhaa.

Ai niin, palasin eilen balettiin puolen vuoden tauon jälkeen. Olipa kivaa! Ehkä se oli se, mikä vei voimat?

Olen saanut palautetta, että nämä polvisuojat ovat ”ihan helvetin rumat”. Niin ovatkin, mutta tosi kätevät!

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *