Elämää päivä kerrallaan

Viikonloppu meni yllättävän nopeasti. Kahdet ylioppilas juhlat takana, ja nyt on kyllä taas vähäksi aikaa syöty voileipäkakkuja, salaatteja ja herkkuja. Juhlien jälkeen olin jo niin väsynyt, että piti ottaa päiväunetkin. Yöunille olisin halunnut alkaa aikaisin, mutta pikkuinen päätti aloittaa omat bileet kun minä halusin käydä nukkumaan. Juhlissa minulla oli H&M;ltä tilattu musta maximekko, johon laitoin hopeisen vyön koristeeksi. Mekko kyllä pelasti minut aivan täysin, muu mekko päälle ei olisikaan mennyt.

Muistan itse vielä selvästi sen kaiken jännityksen, kaiken ilon ja kaiken vapauden tunteen kun valmistuin koulusta. Hetken sitä tunsi jo olevansa valmis ja vapaa, ei enään mitään, ei yhtään tehtävää eikä tenttiä. Muutaman päivän päästä valmistumisestani aloitinkin työt omalla alalla. Päivääkään en ole ammattivalintaani katunut.

Onneksi olkoon kaikille valmistuneille <3

Huominen jännittää. Jännittää niin paljon. Meillä on aika lääkäriin ja päästään myös käymään NIPT tutkimuksissa, pyysin tätä lapsivesipunktion sijasta. Taistelua tämä on ollut, mutta tähän mennessä olen nyt sen verran itseäni saanut kuuluville että raskautta ei tulla keskeyttämään. Saatiin myös viime viikon keskiviikkona puhelu, että päästään käymään Helsingissä ultrattavana. Hyvä  että tutkivat pikkuisen hyvin.

Liikkeet tuntuvat vahvasti, ja mahastakin jo näkee kuinka siellä potkitaan ja kääntyillään. Kotidopplerillakin sydämensykkeet kuuluvat vahvasti. Välillä kuuluu ihmeellisiä ääniä, jotka ovatkin olleet potkuja ja kääntyilemisiä.

Kotidopplerista sen verran, että kyllä suosittelen sitä kotiin. Alkuraskaudessa ajattelin, että se on ihan turha kapistus, johon vain käytetään rahaa. Ihan hyvin neuvola käynneillä kuuluvat sydänäänet riittävät. Ajattelin myös, että kotidoppleri saattaa helposti aiheuttaa hätääntymisen, jos sydänääniä ei kuulukkaan. Meidän tilanteessa kotidoppleri on kyllä hyvä, saan kuulla vauvan sydän äänet silloin kun itsestäni tuntuu siltä.  Sydänäänten kuuleminen saa omankin mielen rauhoittumaan, ihaninta on kuitenkin oman lapsen liikkeet mitä tuntee mahassa <3

Tämä on tämmöistä päivä kerrallaan elämää, jokainen päivä täynnä rakkautta ja hymyä. Silti varauduttu siihen, jos kaikki ei päätykkään hyvin.

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan raskaus-ja-synnytys
Kommentit (2)
  1. Hei,
    tämä ketju jäi jotenkin mieleen ja olen yrittänyt tätä usein etsiä. Nyt sattumalta löysin fb:n tallennuksista. Kurjaa, että uutta tekstiä ei ole tullut; pelkään, että se on merkki kurjista uutisista. Halusin kuitenkin kirjoittaa ja kertoa, että olet ollut pikkuisen kanssa mielessä.
    Tsemppiä ja voimia ja kauniita päiviä, kaikkea hyvää, on tilanteenne tänään millainen vain.

  2. Mitä teille kuuluu?<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *