Kotona nyt

Meillä ei ole juurikaan tapahtunut sisustuksen saralla viime aikoina. On vaan ollut niin paljon kaikkea muutakin – töitä, lapsen sairastelua, reissuja, lenkkikauden aloittelua ynnä muuta. Muutamia pieniä muutoksia olen tässä keväällä tehnyt kotona, mutta niistäkin on jo aikaa.

Olohuoneen sohvapöydän alla olevan maton käänsin toisin päin. Mattoa ostaessamme myyjä neuvoi, että sitä pörröisempää puolta kuuluu käyttää talvella ja nurjaa sileämpää puolta vuorostaan kesällä. Viime vuonna tätä neuvoa ei noudatettu, sillä kesän tullen matto oli ollut meillä niin vähän aikaa, että halusin käyttää sitä oikein päin eli pörröpuoli päällä. 

20160320-DSC09655.jpg

20160320-DSC09664.jpg

Mutta tykkään matosta tosi paljon näinkin, ja värit ovat ehkä aavistuksen verran harmonisemmat tällä puolella, esim. ei juuri ollenkaan oranssia näkyvillä. Lisäksi raivasin talvella käytetyt tummansiniset samettityynynpäälliset pois, ja otin esille muutamat kesäisemmät koristetyynyt. Alla olevan kasan yksiväriset tyynynpäälliset/tyynyt ovat Ikean (vaaleanpunainen) & Linumin (valkoinen) ja värikkäät Svenskt Tennin (kukallinen), Afroartin (pilkullinen) sekä Marimekon (oranssikuviollinen). Kaikki muut on blogissa tainneet näkyä ennenkin, paitsi ehkä syksyllä ostettu Afroartin tyyny. 

20160320-DSC09654.jpg

20160320-DSC09665.jpg

20160320-DSC09656.jpg

Ja nyt meillä on yksi probleema täällä olohuoneessa, meinaan alimmassa kuvassa näkyvä jalkalamppu. Se on ollut minulla reilusti yli kymmenen vuotta, enkä muista että siitä olisi koskaan polttimo palanut. Ja lamppu on oikeasti päällä useita tunteja päivittäin. No, nyt se sitten meni. Ja luulimme löytäneemme oikeanlaisen polttimon siihen, mutta eipä vaan lamppu enää syttynyt. Kriisi!! Nyt nappasin pojan huoneesta yhden pöytävalaisimen hätäavuksi olkkariin, mutta haluaisin kyllä saada jalkalampun takaisin toimintakuntoon. Siinä siis seuraava pienimuotoinen kotiprojekti. 

Our livingroom this spring. 

suhteet oma-elama sisustus sisustus
Kommentit (3)
  1. As you select the nearby massage parlors, the name Ramya top body massage parlours in indiranagar will surely come on the top. and It’s also worth considering your personal preferences.

  2. cryptorobotics
    30.5.2023, 01:49

    In conclusion, crypto trading has redefined the way we perceive and engage with financial transactions. The decentralized nature of cryptocurrencies, coupled with the advancements in trading bots, has opened doors to new possibilities and financial freedom

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *