Keväisen keltainen kakku

Eilisen leivontatuokion lopputulos oli juuri sopiva pieneen makeannälkään.

aprikoositoscakakku.jpg

Mikä nyt ei olisi hyvää, jos kuorrutteen pääraaka-aineet ovat voi ja sokeri 🙂 

Siskoni tosiaan käveli eilen ovesta sisään ja ensimmäiset sanat olivat: ”kai teillä on jotain hyvää pakkasessa, laskiaspullia, skonsseja, JOTAIN?” Ei meillä mitään ollut, mutta kaupasta oli onneksi leivontatarvikkeita hommattuna varastoon. Teimme keväisen keltaisen toscakakun aprikoosilla höystettynä.  Kakku tehtiin suurin piirtein tällä reseptillä. Persikoiden tilalla oli aprikoosia ja kuorrutteessa tuplamäärä voita. Mantelijauhe pohjassa sopi kakkuun tosi hyvin, jos mantelin mausta tykkää. 

No niin, postiluukusta kolahti juuri uusin Avotakka. Voi olla että pääsen sen kimppuun vasta illalla kun on saatu poju unten maille. Nyt kuulostaa meinaan siltä ettei olohuoneen lattialla jakseta enää kauaa yksin leikkiä!

Mukavaa keskiviikon jatkoa!

koti ruoka-ja-juoma