Lounassalaatti

Vietimme kesälomamatkamme kolmessa kaupungissa.  Lensimme Ranskaan, Biarritziin ja vuokrasimme sieltä auton. Oli muuten ensimmäinen autonvuokraus mieheni ja minun yhteisillä ulkomaanmatkoilla! Yleensä olemme pysytelleet yhdessä paikassa tai sitten siirtymiset on pystytty hoitamaan julkisilla. Ihan mielenkiintoinen kokemus tämäkin; mutkaa ja korkeuseroa oli huomattavasti enemmän kuin vaikka tuolla Hki-Tre moottoritiellä.. Näissä kuvissa olemme kohteista viimeisessä eli San Sebastianissa Espanjan puolella.

Kahdessa kaupungissa majoituspaikassamme oli ruoanlaittomahdollisuus, mutta lounaat söimme aina ulkona. Lounaaksi otimme usein jonkun päivän annoksen, johon kuului alku-, pää- ja jälkiruoat sekä viini ja kahvi. Espanjassa hinta tämmöiselle setille oli siinä kymmenen euron paikkeilla, Ranskassa jonkin verran enemmän. Tällä kertaa omalta lautaselta löytyy päivän annoksen sijaan lounassalaatti, joka oli superhyvä yhdistelmä vuohenjuustoa, parsaa ja rapuja, nam!!

DSC06286.JPG

DSC06285.JPG

DSC06288.JPG

Tämän lounaspaikan, El Apeaderon, bongasin TripAdvisorista. Olimme juuri saapuneet San Sebastianiin, ja tutkailin mistä majapaikkaamme lähettyviltä saisi ruokaa. Lähimmäksi ravintolaksi TripAdvisor ehdotti Arzakia, joka on rankattu yhdeksi parhaimmista ravintoloista koko Espanjassa! Varaus olisi kaiketi pitänyt tehdä viikkoja etukäteen, joten menimme sitten toiseksi lähimpään paikkaan. Eikä taida kyseinen paikka olla mikään lapsiperheille suunnattu ravintola muutenkaan 😉

Pahoittelut muuten blogihiljaisuudesta! Viime viikko meni töissä ja viikonloppu mökillä. Nyt nämä pari ekaa (tokan kesälomapätkän) lomapäivää on kulunut helteistä nauttiessa, ei ole tehnyt mieli tietokoneella näpräillä. 

—-

My super tasty lunch salad with goat cheese, asparagus & prawns at El Apeadero, San Sebastian. With a glass of red :)

koti ruoka-ja-juoma matkat