Kosmetiikka-addiktin tunnustukset ja #shelfies

47011227_267423623956601_2445432920962236416_n.jpg

Onko mitään ihanampaa tunnetta, kuin uuden kosmetiikkatuotteen avaaminen ja ensimmäinen käyttökerta? Okei, itselleni tulee mieleen parikin, mutta ei mitään samalla tavalla ihanaa.

Olen huomannut, että olen totaalisesti koukussa kosmetiikkaan. Rakastan ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkejä ja ihan kaikkea. Ruokakaupassakin, jopa lähi-Alepassani, pysähdyn välillä kosmetiikkahyllyn luo katselemaan deodorantteja ja hammastahnoja.

Jään usein ihailemaan kylppärin kaapin sisältöä sen sijaan, että ottaisin sieltä tarvitsemani ja laittaisin oven kiinni. Olen kiintynyt purkkeihini ja minusta on kivaa, että niitä on kaapissa erilaisia. Kaikki eivät kylppäriin mahdu ja kauneustuotteeni ovatkin levittäytyneet asunnossani vähän joka puolelle.

Ikävöin joskus tuotevalikoimaani, jos en ole kotona yötä.

Yksi päivän lempihetkistäni on meikkien peseminen pois illalla. Sen jälkeen saan aina valita juuri siihen hetken sopivan ihonhoitorutiinin. On jännää, miten joinakin päivinä jotkut tuotteet vetävät puoleensa ja toisina aivat muut! Aivan kuin ne puhuisivat minulle.

Saan mielihyvää myös siitä, kun joku muu käyttää tuotteita esimerkiksi videolla tai blogeissa. Yksi uusi innostukseni on myös organisointivideot, joissa joku vloggaaja lajittelee ja järjestelee massiivisen meikkikokoelmansa.

Etsin Instagramista kuvia ihmisten kylppäreiden kaapeista. On todella tyydyttävää katsoa, mitä tuotteita ja millaisessa järjestyksessä tuntemattomilla ihmisillä on. Näitä löytyy hashtageilla #shelfie ja #shelfies (myös kirjafriikit instagrammaavat samoilla häsillä, joten niillä löytyy meikkihyllyjen lisäksi kirjahyllyjä).

Kosmetiikkaan kiintyminen merkitsee paljon lähes tyhjiä tuotteita, koska en haluaisi luopua mistään. Pakkauksen käyttäminen loppuun tarkoittaisi, että puteli pitää heittää pois. Se tuntuu haikealta.

Ilahdun suhteettoman paljon todella arkisistakin asioista, kuten huulirasvasta.

Ostan tuotteita harkiten ja oikeastaan aika harvoin. Ostosten suunnitteleminenhan on puoli hupia! Voisin lukea arvosteluja eri tuotteista vaikka koko päivän. Tai viikon. Enkä välttämättä sittenkään raaski ostaa ajattelemaani tuotetta, mutta sen olemassaolo ilahduttaa.

Arjen pienet ilot on välillä vähän hassuja.

Tässä vielä linkki mun lempivideoon: I Got My Makeup Collection Professionally Organized

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *