100% hiilineuraali shampoo Davinesilta, jonka jopa kiukutteleva 3-vuotias hyväksyi

Saatu pr-näytteenä

Johan otsikolla paiskasin, mutta siinäpä 2 oleellisinta asiaa kertarysäyksellä. Tekisi mieli sanoa että oleellisinta olisi että kyseessä olisi loistava shampoo, mutta me kaikki tiedetään että loistavia shampoita löytyy maailma pulloillaan mutta onko 100% hiilineutraaleja ja sellaisia joilla 3 vuotiaan hiustenpesu onnistuu nopeasti ja ilman kiukkua? Tokkopa. Voi olla ettei kaikissa perheissä tapella hiustenpesun kanssa, ehkä kyseessä on suutarin lapset potkii kengät jaloistaan-syndrooma, mutta meillä se ei mene ongelmitta!

Kyseessä on Davinesin uutuus, Single Shampoo. Shampoo on mieto, hellävarainen ja aika juoksevaa tavaraa joten sen huuhtelu on helppoa. Shampoo vaahtoaa, sillä saa puhtaan hiuksen mutta tämä on uskomattoman helppo saada pois pestyä hiuksesta. Sainkin maahantuonnista vinkin että 98.2 prosenttisesti biohajoava tuote on turvallista käytettäväksi jopa järvivedessä. Shampoon aineosista 95% on luonnollista alkuperää. Tosiaan koostumus on hyvin juokseva joten annostelun kanssa pitää olla tarkkana ettei tätä humpsauta liikaa kouraan. Shampoo on kosteuttava, ja hyvä koko perheen käyttöön (veikkaan että taaperon lisäksi miehiin vetoaa tuotteen nopeus ja helppous).

Tosiaan meidän perheessä on ollut uskomattomia kiukkupuuskia ja raivoa ilmoilla kun hiukset pitää pestä ja vaikka kuinka selitän taaperolle että äiti on ammatikseen pessyt tukkaa niin ei häntä paljoa kiinnosta asia. Ollaan hankittu kotiin niin muumishampoot kun Paul Mitchellin Baby Dont Cryt mutta ei ole auttanut, testasin ensin tämän sinkkushampoon itse ja huomasin että tässä saattaisi ollakkin se meidän arkea helpottava pesuaine ja näin se olikin! Nyt ollaan jo useamman kerran onnistuneesti pesty hiukset tällä. Meistä kahdesta pikkumimmi onkin se kenen hiuslaadulle tämä paremmin passaa koska oma hius on niin kuiva ja käsitelty että suosin selkeästi hoitavia tuotteita erityisesti nyt kun aurinko on kärventänyt karvani. Mimmin hiukset ei ole kertaakaan menneet takkuun tätä käyttäessä (hurraa, hurraa, hurraa!) ja hänen luonnonkiharansa näyttää silkkiseltä olematta sähköinen! Tuoksu shampoossa on hyvin mieto, aavistuksen luonnonkosmetiikkamainen joka myös sopii hyvin perheen pienimmillekin. Shampoossa ei myöskään ole silikooneja, ei väriaineita eikä eläinperäisiä tuotteita . JA kattokaa tota pakkausta, eikö oo upea! Just tällänen eleetön mutta puhutteleva pakkaus sais mut poimimaan tän hyllystä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *