2 naamiota samassa (ah,niin kauniissa)purkissa

Alohair

Törmäsin instagramissa tähän naamioon ja taas kerran ostopäätös tuli purkin perusteella.Kaikki turkoosi houkuttaa kummasti!

Hieman jouduin tätä metsästämään että löydän luotettavan myyjän, sen verran epämääräisille saiteille haku vei.Kyseessä on CLEOME merkin refining dual mask wash off eli naamio joka kätkee sisäänsä sekä ihanan hellävaraisesti putsaavan savinaamion sekä kosteuttavan naamion.Multimasking on tällä tapaa todella simppeliä kun tuotteet löytyy yhden kannen alta.

Purkki on mielestäni siis todella kaunis ja tuote on hyvä.Tuo putsaava naamio on oikeasti juuri mitä kuiva ihoni kaipaa,puhdistaa huokoset muttei kuivata ennestään.Väriltään sininen naamio on puhdistavaa ranskalaista savea ja hellävaraisen syväputsauksen lisäksi iho tuntuu selkeästi pehmeämmältä.Valkoinen jännän fluffy naamio on se kosteuttava näistä ja koostumus on todella vaahtokarkkimaista ja täyteläistä muttei yhtään sellainen kosteusnaamio mihin olen tottunut,naamio ei ole öljyinen tai muutenkaan rasvainen.Itsehän olen todella rasvaisten naamioiden ystävä ja ihan en tätä pelkkänä kosteusnaamiona käyttäisi mutta tässä multimaskingissa se hyvin toimii.Tämä kyllä kosteuttaa kohtalaisesti mutta ei kuitenkaan ihan samalla tasolla ole omien lempparieni kanssa.

 

 

Nämä Korealaiset tuotteet on välillä hieman random-osastoa käyttöohjeiden kanssa,ilman googlea en olisi tiennyt kumpi naamioista on kumpi ja vaikutusajatkin löysin pienellä internetin penkomisella.10-15minuuttia on siis naamioiden oltava kasvoilla.Molemmat naamiot kuivahtaa hieman kasvoille mutta ei missään nimessä kiristä edes kuivintakaan hipiää(hep!).Paksut naamiot on helppo levittää kasvoille siveltimellä sekä poispesukin on vaivatonta.Naamioita on molempia 50 ml pakkauksessa eli riittoisa purkki kyseessä ja beautynet korean kautta tilattu pakkaus tuli maksamaan n.12e.Haluaisin perustella tämän ostoa sillä että onpa kätevä ja helppo mutta ihan mentiin visuaalisuus edellä.Tuo savinaamio on kyllä todella hyvä ja pelkästään sen takia tulen varmasti hankkimaan tätä lisääkin.

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Ihana purkki ja tuotekin kuulostaa hyvältä. Mä olen kans ollut tosi innostunut K-Beautysta viime aikoina, joka pvä useampia tuotteita käytössä. ^_^

Alohair
Alohair

Oon hurahtanut korealaisiin täysin! Oma kuiva iho saa niin paljon irti kerrostamisesta.

SariBP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.fi/

On todella kaunis purkki ja tuote kuulostaa hyvältä:) En ole korealaisten tuotteiden suurin fani, koska esim. monessa kasvovoiteessa on yleensä tuhtisti silikooneja, jotka eivät niin kovasti innosta, vaikka mitään pakonomaista välttelyä en harrastakaan.

Alohair
Alohair

Täytyy sanoa etten aina tiedä näistä k-beauty tuotteista että mitä mikäkin tuote sisältää,tämänkin inciä googletellessa meni ikä ja terveys 

Kommentoi