Hydro Sensation-linja Laveralta, kosteusköyhän ihon lifesaver

Saatu pr-näytteenä

Lavera on niitä luonnonkosmetiikan merkkejä jotka kaikki tietää, ja itse brändiä jo vuosia käyttäneenä jaksan aina riemastua kun tulee uusia, yhä parempia tuotteita. Nyt on niin loistava uusi tuotelinja käsillä että täytyy sanoa että pitkälle on menty verrattuna niihin ensimmäisiin testaamiini Laveran tuotteisiin.

Hydro Sensation on todella kosteuttava mutta äärimmäisen kevyt sarja. Itsellä kuiva, erityisesti pintakuiva iho ja nämä toimii aivan täydellisesti. Pakkausten ulkonäkö on ihana, tunnistettavan Laveramainen mutta aavistuksen raikkaammalla tvistillä.

Hydro Sensation Cream Gel voide on tosiaan geelimäinen mikä yleensä kielii äärimmäisen kevyestä koostumuksesta mutta myös siitä ettei omalle iholle kosteusteho riitä. Mutta tämä on todella hyvä myös kosteusteholtaan, Mm.hyaluroonihappoa , luomulevää, xylitolia sekä aloe veraa sisältävä voide on ihoa viilentävä sekä tällä syntyy ihanan raikas fiilis iholle.  En ole itse koskaan törmäänyt näin hyvään koostumukseen luonnonkosmetiikan voiteissa, enkä edes minkäänlaisiin geelikoostumuksiin. Tämä koko sarja mutta erityisesti tässä geelivoiteessa on lähimpänä synteettisten tuotteiden tuntua mihin olen luonnonkosmetiikan saralla törmännyt. En sano tätä pahalla vaan luulen että myös se osa ihmisiä kuka ei niin luonnonkosmetiikasta innostu, saattaisi hyvin kääntää kelkkansa näitä testaillessa. Myös meikin alla toimii mitä parhaiten! Ja se piti vielä koostumuksesta sanoa että on todella täyteläinen, jopa yleellinen ollakseen geelivoide. Tämä on Hydro Sensation-linjan kallein tuote ja Ruohonjuuressa hinta on 23.95e.

Ihoa rauhoittavaa kurkkuuutettakin sisältävä Hydro Sensation Serum on myös kunnon kosteuspommi ja tässäkin huomaa sen että koostumus on kyllä aivan loistava. Äärimmäisen nopeasti ihoon humahtava seerumi silottaa, kosteuttaa sekä kaunistaa ihoa ja teho ei jää vain ulkonäkötekijöihin. Kasviöljyjäkin sisältävä syväkosteuttava seerumi on niin kevyt ja iholle luonnollisen mattaisuuden tuova että sopii varmasti monen ikäiselle ja vinkkaisin sille puolisollekin tästä. Raikkaan tuoksuinen seerumi hyvin siis käy miehillekkin, ja  kosteustehon lisäksi nämä rauhoittaa myös ihoa. Hydro Sensation sarja on muuten todella edullinen ja hinta-laatusuhde on rehellisesti loistava. Ruohonjuuressa hinta on alle 20e mikä on vegaanisesta, toimivasta luonnonkosmetiikan tuotteesta varsin sopiva hinta.

Rakastan kosteuttavia kasvosuihkeita ja tämä on hintaluokassaan varmasti paras testaamani! Hydro Sensation Face Mist sisältää aimo annoksen hyaluroonihappoa ja vaikka tässä suihkeessa on kärkikolmikossa alkoholi niin siltikin suihke on loistava. Itse en alkoholia kosmetiikassa karsasta koska pintakuiva ihoni vaatii sen että tuotteen muut tehoaineet imeytyy kunnolla. Hoitonestemäinen suihke tulee kevyesti, ei mikään äärimmäisen ohut sumukerros mutta kohtalaisen tasaisesti kumminkin. Raikas tuoksu, loistava kosteusteho ja tätä voi kerrostaa tarpeen mukaan mikäli tarve. Koostumus on aavistuksen paksumpi ja melkein vaatii iholle taputtelun käsiä apuna käyttäen.  Ruohonjuuressa hinta on 11.95e joka on kyllä todella edullinen hinta tälläisestä loistotuotteesta.

Sarjan misellivesi on myös mitä mainioin, Itsellä otti aikansa että ymmärsin miselliveden hienouden ja sittemmin se on kummasti helpottanut ihonhoitoani. Tämä kosteuttava  misellivesi on ihana käyttää aamulla putsaamaan yön jälkeiset liat ja sekä raikastamaan ihoa ja koko fiilistä. Tästä ei jää ollenkaan tahmean nihkeää fiilistä mikä monien misellivesien ongelma on itselle ollut. Itsellä toimii aamuputsauksessa paremmin, ihan kaikki meikki ei tällä vaivatta irronnut vaikka itsellä aika kevyttä tuo normipäivämeikkisetti onkin. Meikki siis kyllä irtoaa, mutta en pidä siitä että joutuu mekaanisesti ihoa hankaamaan useita kertoja saadakseen puhtaan ihon, mutta käytän tätä välillä geeliputsarin jälkeen tuplaputsaukseen ja siinä on oikein omiaan. 400ml pullo on valtava mutta todella edullinen, tämä on Ruohonjuuressa vain 11.95e. Todella kosteuttava tuote joka oli ilo löytää.

Aivan loistava, kaikenkaikkiaan ja nyt vielä muutaman päivän ajan nämä on alennuksessa Ruohonjuuressa joten kannattaa ihmeessä hankkia testiin. Erityisesti tuo kasvosuihke on niin loistava että haluaisin että kaikki sitä kokeilisi kellä krooninen kuivuus kasvoja vaivaa.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *